Φάρμακα καρκινοπαθών στην κατοχή διακινητών ναρκωτικών στην Αθήνα

Το ενδεχόμενο μέλη κυκλώματος ναρκωτικών να έκλεβαν φάρμακα καρκινοπαθών από δημόσια νοσοκομεία ερευνά η ΕΛ.ΑΣ.
Και αυτί διότι σε επιχείρηση της Δίωξης Ναρκωτικών βρέθηκαν ακριβά φάρμακα καρκινοπαθών στην κατοχή ατόμων που συνελήφθησαν για διακίνηση ναρκωτικών.

Ένας από τους δράστες εργαζόταν, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την Αστυνομία, σε εταιρεία καθαρισμού που είχε αναλάβει την καθαριότητα στα νοσοκομεία Ευαγγελισμός και Ιπποκράτειο,
με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να ερευνούν αν τα φάρμακα είναι προϊόν κλοπής από τα συγκεκριμένα νοσοκομεία.

Οι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνέλαβαν έξι άτομα από την Αλβανία, ηλικίας 25, 27, 29, 36 και 47 ετών, και μία 20χρονη Ελληνίδα. Αναζητείται μία 42χρονη υπήκοος Αλβανίας, συνεργός τους.

Σε έρευνες που έγιναν σε οικίες και οχήματα στην Κυψέλη και στον Νέο Κόσμο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 26.773 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης βάρους, ένα περίστροφο, 23.267- ευρώ, δύο αυτοκίνητα, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και πλήθος συσκευών κινητής τηλεφωνίας.

Αυτό που προκάλεσε όμως την εντύπωση των αστυνομικών ήταν ο εντοπισμός περίπου 200 ακριβών φαρμακευτικών ιδιοσκευασμάτων που χορηγούνται σε καρκινοπαθείς, αξίας από 500 έως και 2.500 ευρώ το καθένα, πολλά από τα οποία έφεραν την ένδειξη «Κρατικό Είδος». Επίσης βρέθηκαν σφραγίδες Ιατρών, βεβαιώσεις και ιατρικά πιστοποιητικά, προσφραγισμένα από Νοσοκομειακά Ιδρύματα με ασυμπλήρωτα στοιχεία ασθενών.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Αναζητήσεις
υποθεση για τα καρκινοπαθη φαρμακα που εκλεψαν στο ιπποκρατειο νοσοκομειο
Τυχαία Θέματα