Εύβοια: Υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά στα Στύρα

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε σύμφωνα με την Πυροσβεστική η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε δασική έκταση λίγο πριν τις 13.00 το μεσημέρι στο Δήμο Στυρέων Ευβοίας, προκαλώντας μεγάλη κινητοποίηση.

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η #πυρκαγιά στη Δ.Ε. Στυρέων Ευβοίας. Επιχειρούν 22 #πυροσβέστες με 10 οχήματα, ενώ επιχείρησαν 2 Α/Φ και 1 Ε/Π. Συνδρομή παρέχουν εθελοντές πυροσβέστες και υδροφόρες ΟΤΑ.

— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki)
August 13, 2023

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η πυρκαγιά καίει κυρίως χαμηλή βλάστηση ανατολικά του Νιμπορειού και κοντά στον επαρχιακό δρόμο Καρύστου-Στύρων.

Η περιοχή έχει έντονο ανάγλυφο και πνέουν ισχυροί άνεμοι. Στο μέτωπο της πυρκαγιάς επιχειρούν 22 πυροσβέστες με 10 οχήματα και 2 αεροσκάφη, ενώ συνδρομή παρέχουν εθελοντές και υδροφόρες ΟΤΑ.

 Οριοθετήθηκε η φωτιά στην Πούντα Σκιάθου

Οριοθετήθηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε στις 6.15 το πρωί σε δασική έκταση στην Πούντα Σκιάθου, όπως αναφέρει επίσημα και η Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Υπενθυμίζεται ότι λίγο μετά τις 9.00 το πρωί, ο δήμαρχος του νησιού, Θοδωρής Τζούμας, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανέφερε ότι η φωτιά είχε οριοθετηθεί, κάτι που τελικά επιβεβαίωσε επίσημα η Πυροσβεστική Υπηρεσία σήμερα το μεσημέρι.

Στο σημείο παραμένουν και επιχειρούν 22 πυροσβέστες με έξι οχήματα και ένα πεζοπόρο τμήμα, ενώ υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα για την κατάσβεση της φωτιάς συνέδραμαν και δύο αεροσκάφη.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕΧαλκιδική: Τραυματισμός τεσσάρων ατόμων από ανεμοστρόβιλο στα Νέα ΠλάγιαΣεισμός στα Χανιά: Ακρωτηριασμός Ισπανού τουρίστα στο Φαράγγι της Σαμαριάς (Εικόνα &Βίντεο)Μύκονος: Θύμα κλοπής πασίγνωστος τραγουδιστής από τη Βραζιλία
Keywords
Τυχαία Θέματα