Έβαλε στο πλυντήριο το λαχνό που κέρδισε τα 33 εκατομμύρια λίρες του τζακ ποτ

Οι αριθμοί που κέρδισαν το μεγάλο τζακ ποτ στο lotto της 9ης Ιανουαρίου ήταν: 26, 27, 46, 47, 52 και 58. Ο λαχνός κέρδισε τα 33 εκατομμύρια λίρες που είναι και το μεγαλύτερο τζακ ποτ στην ιστορία του βρετανικού λόττο, ωστόσο μπήκε κατά λάθος στο πλυντήριο και αχρηστεύτηκε.

Ο λαχνός ανήκει στην 48χρονη Γερμανίδα Susanne Hinte η οποία ζει στο Worcester της Μεγάλης Βρετανίας, την περιοχή όπου παίχτηκε ο τυχερός λαχνός.

Η Hinte που είναι μητέρα δύο παιδιών και γιαγιά τεσσάρων, έστειλε το λαχνό στην εταιρεία
που διοργανώνει τους διαγωνισμούς και περιμένει απάντηση για να δει εάν δικαιούται να λάβει τα χρήματα.

Όπως ανέφερε η 28χρονη κόρη της Natasha Douglas η οποία εργάζεται ως πωλήτρια σε κατάστημα στο Morrisons τα τυχερά νούμερα έχουν ξεθωριάσει αλλά φαίνονται πάνω στο λαχνό, όπως επίσης και η χρονολογία αλλά όχι η ημερομηνία.

Η 28χρονη, είπε ότι ο λαχνός μπήκε στο πλυντήριο και τα νούμερα έχουν ξεθωριάσει, επίσης πρόσθεσε ότι η μητέρα της ήθελε να κρατήσει κρυφή την ιστορία αλλά το όνομά της έγινε γνωστό. Από τη στιγμή που συνειδητοποίησε τι έγινε έχασε την αναπνοή της και δεν έχει κοιμηθεί μέχρι σήμερα.

Η εταιρεία έχει ενημερωθεί για το περιστατικό και δίνει στους παίχτες περιθώριο ενός μήνος ημερών να καταθέσουν αίτημα για καταστροφή λαχνού και εκπρόσωπος της εταιρείας τόνισε ότι η "νικήτρια" θα πρέπει να επικοινωνήσει γραπτώς με την εταιρεία.

Αξίζει να αναφερθεί ότι το μεγάλο τζακ ποτ ήταν αξίας 66 εκατομμυρίων λιρών. Δυο ήταν τα υπερτυχερά δελτία τα οποία μοιράστηκαν από 33 εκατομμύρια. Το πρώτο ανήκει στους David Martin και Carol από το Hawick και το δεύτερο το διεκδικεί η 48χρονη.

Πhg;h: telegraph.co.uk

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα