Εστιατόριο στην Ινδονησία φέρνει την τουαλέτα στην κουζίνα σας

Τα τελευταία χρόνια παρατηρείται μια μεγάλη προσπάθεια από πολλά εστιατόρια και καφετέριες να πρωτοτυπήσουν. Αντί όμως οι καινοτομίες να έρχονται από την κουζίνα τους, αυτές εντοπίζονται στον τρόπο σερβιρίσματος ή στην διακόσμηση του μαγαζιού.

Γι' αυτό βλέπουμε περιπτώσεις σαν αυτές...

Sorry Melbourne but no. No no no no no. This is peak hipster wanker. I just waited almost 20 minutes for an actual cup before realising it would not be forthcoming. I wanted a coffee.

Not a science experiment. I prefer to drink my beverages out of crockery and not beakers. Next stage? I'll just get a chopping board with a bunch of actual coffee beans and an upside down hat on it. This must stop, dear Melbourne. This must stop.

A photo posted by Jamila Rizvi (@jamilarizvi) on May 29, 2016 at 5:36pm PDT



...ή αυτές

...κι αυτές

Thanks everyone for celebrating our 1 year anniversary with us! #CatCafeManilaturns1 #CCMturns1

A photo posted by Cat Cafe Manila (@catcafemnl) on Apr 17, 2016 at 9:53pm PDT



Ένα εστιατόριο όμως στην Ινδονησία έφερε τα πάνω κάτω, σερβίροντας το φαγητό του σε δοχεία που δεν συνίστανται για την κατανάλωση φαγητού, αλλά για την αποβολή τους.

Ναι, το «Jamban Cafe» στην πόλη Σεμαράνγκ στην επαρχία Ιάβα της Ινδονησίας είναι εμπνευσμένο από τα αποχωρητήρια. Οι πελάτες κάθονται σε πορσελάνινα καθίσματα και τα εδέσματα σερβίρονται σε πιάτα που θυμίζουν τούρκικες τουαλέτες.

Να σημειώσουμε ότι το δημοφιλέστερο πιάτο είναι το «basko», ένα παραδοσιακό πιάτο με κεφτεδάκια και μια διάφανη, κιτρινωπή σούπα που δεν είναι και ό,τι πιο ευχάριστο να βλέπει κανείς πάνω σε αποχωρητήρια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου, Budi Laksono, εργαζόταν στο παρελθόν στην Υγειονομική Υπηρεσία της Ινδονησίας. Σύμφωνα με τον ίδιο, στόχος του ήταν να μάθει η Δύση τις άσχημες συνθήκες που συνεχίζουν να επικρατούν στην χώρα.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα