Έρευνα για την υπόθεση Βγενόπουλου που μπήκε στο αρχείο διενεργεί η πρόεδρος του Αρείου Πάγου

Πειθαρχική έρευνα, προκειμένου να διαπιστωθεί, γιατί η δικογραφία, γιά την υπόθεση του επιχειρηματία Ανδρέα Βγενόπουλου δεν ανατέθηκε στην Εισαγγελία Διαφθοράς, ή στην Εισαγγελία Οικονομικού Εγκλήματος, που είναι αρμόδιες, για τη διερεύνηση συναφών αδικημάτων, θα διενεργήσει αυτοπροσώπως, λόγω της σοβαρότητας της υπόθεσης, η Πρόεδρος του Αρείου Πάγου Βασιλική Θάνου.

Συγκεκριμένα, η ανώτατη δικαστική λειτουργός θα διερευνήσει, με ποιόν τρόπο περιήλθε στην Εισαγγελέα Εφετών Γεωργία Τσατάνη η δικογραφία σε βάρος του επιχειρηματία Ανδρέα
Βγενόπουλου, γιά την οποία δικαστική έρευνα κατέληξε στο συμπέρασμα ότι, δεν στοιχειοθετούνται αδικήματα, με συνέπεια να αρχειοθετηθεί.

Μετά την αρχειοθέτηση της δικογραφίας ακολούθησαν αναφορές του Γενικού Εισαγγελέα της Κύπρου και του Υπουργού Δικαιοσύνης της Κύπρου, οι οποίες προκάλεσαν την παρέμβαση της Προέδρου του Αρείου Πάγου.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα