Επίθεση ΣΥΡΙΖΑ στην ΓΣΕΕ. «Ποια εργατικά συμφέροντα εξυπηρετείτε;». Αφορμή μια δημοσκόπηση

Την έντονη αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ προκαλεί η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ αναφορικά με τη δημοσκόπηση που δημοσίευσε η εφημερίδα «Τα Νέα».

«Η ηγεσία της ΓΣΕΕ δεν έχει κανένα πρόβλημα να διοχετεύει κατά το δοκούν κομμάτια από δημοσκόπηση,
σε εφημερίδες της αρεσκείας της, προκειμένου να δημιουργούνται εντυπώσεις» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ και επισημαίνει: «όπως προκύπτει από την απάντησή της, η ΓΣΕΕ, ως τριτοβάθμια συνδικαλιστική ένωση, πληρώνει δημοσκοπήσεις, οι οποίες τα μόνα ερωτήματα που θέτουν αφορούν το πόση απαισιοδοξία επικρατεί και πόσο δυσαρεστημένος είναι ο κόσμος από την κυβέρνηση».

«Μόνο αυτά είναι άραγε τα θέματα που αφορούν τη ΓΣΕΕ;» σημειώνει σε ανακοίνωση που εξέδωσε νωρίτερα σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει: «Σε ό,τι αφορά τις... δημοκρατικές ευαισθησίες της ηγεσίας της ΓΣΕΕ, καλό θα ήταν να εξηγήσει στους εργαζόμενους της χώρας τούς οποίους, με βάση το καταστατικό της, εκπροσωπεί, ποια εργατικά συμφέροντα εξυπηρετεί η διοχέτευση τμημάτων δημοσκόπησης σε συγκεκριμένη εφημερίδα και με ποια διαδικασία αποφασίστηκε αυτή η κίνηση».

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα