Επιστροφή Γκαρσία στον ΠΑΟΚ

Ο Πάμπλο Γκαρσία γυρνά ξανά στον ΠΑΟΚ, όπως ανακοίνωσε επισήμως η ΠΑΕ, με τον Ουρουγουανό να έχει συντονιστικό ρόλο στο αγωνιστικό τμήμα.

Όλα αυτά μετά τη συνάντηση που είχε ο πρώην άσος του "δικέφαλου" με τον Ιβάν Σαββίδη το Σάββατο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή του Πάμπλο Γκαρσία στην ομάδα σε συντονιστικό ρόλο στο αγωνιστικό τμήμα.

Ο
Πάμπλο Γκαρσία αποδέχτηκε την πρόταση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να ενώσει τις δυνάμεις του στην προσπάθεια αγωνιστικής αναγέννησης και συσπείρωσης, με όραμα να γίνει σύντομα η ομάδα η κορυφαία της Ελλάδας έχοντας στις τάξεις της άλλη μια από τις σημαντικότερες προσωπικότητες που ανέδειξε ο Σύλλογος".

Γιώργος Σαββίδης: "Τιμή και δόξα στον Πάμπλο Γκαρσία"

Αναφορά στον Πάμπλο Γκαρσία έκανε ο γιος του Ιβάν Σαββίδη, Γιώργος, ο οποίος δήλωσε χαρούμενος που ο Ουρουγουανός γυρίζει στον ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα έγραψε στο instagram: "Είμαι πολύ χαρούμενος με την επιστροφή του Πάμπλο, είμαι από τους πιο ευτυχισμένους. Τιμή και δόξα στον Πάμπλο Γκαρσία. Μου αρέσει πολύ ο χαρακτήρας του, είναι πολύ ευθύς άνθρωπος".

Πηγή: Sport24

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα