Επιχείρηση διάσωσης μεταναστών στον Μεσσηνιακό Κόλπο: 47 διασωθέντες, ένας νεκρός

Φωτογραφία αρχείου

Επιχείρηση διάσωσης μεταναστών είναι σε εξέλιξη στον Μεσσηνιακό Κόλπο: Λίγο πριν τα μεσάνυχτα εντοπίστηκε στην παραλία Αρφίγκια, κοντά στο Νέο Οίτυλο Λακωνίας, προσαραγμένο και ημιβυθισμένο ιστιοφόρο σκάφος, χωρίς επιβαίνοντες, καθώς είχαν βγει στην ακτή.

Κατόπιν ερευνών εντοπίστηκαν 47 άτομα, ενώ υπάρχει ένας νεκρός. Όπως διευκρινίστηκε από το γραφείο Ενημέρωσης και Επικοινωνίας του υπουργείου Ναυτιλίας, τον έβγαλαν οι συγγενείς του από τη βάρκα και φαίνεται να πέθανε λόγω παθολογικών αιτίων ή ταλαιπωρίας (δεν πνίγηκε).

Δεν υπάρχει εικόνα για

αγνοούμενους, ωστόσο στην περιοχή επιχειρεί κλιμάκιο βατραχανθρώπων του Λιμενικού, ενώ στην ξηρά είναι σε εξέλιξη συντονισμένες ενέργειες από την αστυνομία, την πυροσβεστική και το λιμενικό. Το σημείο χαρακτηρίζεται ως εξαιρετικά δύσβατο, ενώ στο νοσοκομείο της Σπάρτης έχουν μεταφερθεί 4 παιδιά με τις 3 μητέρες τους.

ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕ...Υπόθεση Γεωργούλη: Την επίσημη δικογραφία θα λάβουν οι δικηγόροι τουΗ καταγγελία, η παράσταση και η πλατείαΗ άσχημη μοίρα της Αφρικής και η νέα περιφέρεια εκτόνωσης της Μεγάλης Μάχης
Keywords
Τυχαία Θέματα
Επιχείρηση, Μεσσηνιακό Κόλπο,epicheirisi, messiniako kolpo