Ένας τραυματίας από έκρηξη φακέλου στα γραφεία του ΔΝΤ στο Παρίσι. Δεν επιβεβαιώνεται η πληροφορία του ΑΠΕ για έναν νεκρό

UPD -

Μία διοικητική υπάλληλος έχει τραυματιστεί στα χέρια και το πρόσωπο την ώρα που άνοιγε παγιδευμένη επιστολή και εξερράγη στα γραφεία του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου στο Παρίσι. Το τηλεγράφημα από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων για έναν νεκρό δεν επιβεβαιώνεται.

#fmi Une intervention est en cours pour une personne blessée par un colis suspect avec, a priori, un artifice à l'intérieur.

— Préfecture de police (@prefpolice) March 16, 2017

Σε γραπτή της δήλωση η διευθύντρια
του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Κριστίν Λαγκάρντ καταδικάζει «την άνανδρη» όπως τη χαρακτηρίζει «πράξη βίας» και συμπληρώνει «επαναβεβαιώνω την αποφασιστικότητα του ΔΝΤ για να συνεχίσουμε το έργο μας σύμφωνα με την εντολή μας. Είμαστε σε στενή συνεργασία με τις γαλλικές αρχές να διερευνήσουν το περιστατικό και να εξασφαλιστεί η ασφάλεια του προσωπικού μας».

Επιχείρηση της αστυνομίας βρίσκεται σε εξέλιξη στα γραφεία του ΔΝΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας στο Παρίσι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τις προηγούμενες ημέρες υπήρξαν απειλητικά τηλεφωνήματα αλλά οι αρχές δεν τα συνδέουν ακόμη με το περιστατικό

**Το θέμα είναι σε εξέλιξη και η είδηση ενημερώνεται αυτομάτως

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα