Κατεστραμμένο ολοσχερώς το αεροσκάφος που κατέπεσε στη Νοργηβία. Νεκροί 11 επιβάτες

Νεκροί εντοπίστηκαν οι έντεκα επιβαίνοντες του μοιραίου ελικοπτέρου το οποίο συνετρίβη σήμερα, Μεγάλη Παρασκευή ενώ επέστρεφε από την πετρελαϊκή πλατφόρμα Gullfaks B της εταιρίας Statoil ανοιχτά των δυτικών ακτών της Νορβηγίας στη Βόρεια Θάλασσα. Έως αυτή την ώρα συνεχίζονται οι έρευνες των σωστικών συνεργείων για τον εντοπισμό δύο ακόμη επιβαινόντων, σύμφωνα με δηλώσεις του εκπροσώπου του συντονιστικού κέντρου διάσωσης.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι στο ελικόπτερο επέβαιναν ένας Βρετανός και ένας Ιταλός, ενώ όλοι οι υπόλοιποι επιβαίνοντες κατάγονταν
από τη Νορβηγία.

Η πρωθυπουργός της χώρας, Έρνα Σόλμπεργκ ανέφερε σε ανάρτησή της, στον Twitter ότι «τα νέα από την πτώση του ελικοπτέρου είναι φρικτά».

Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας της Νορβηγίας, δηλώνει ότι το ελικόπτερο που συνετρίβη ήταν μοντέλο της Eurocopter, σημειώνοντας ότι ο τύπος του ελικοπτέρου, είχε παρουσιάσει προβλήματα με το κιβώτιο ταχυτήτων, το 2012.

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ)

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα