Έκρηξη σε σχολείο στο νοτιοανατολική Τουρκία. Τουλάχιστον μία νεκρή και ένας τραυματίας

Έκρηξη έλαβε χώρα σε αυλή σχολείου στην επαρχία του Κιλίς, στη νοτιοανατολική Τουρκία, αναφέρεται σε δημοσίευμα της Hurriyet Daily News- ενώ γίνεται λόγος για τουλάχιστον έναν νεκρό και έναν τραυματία.

Η έκρηξη φέρεται να οφείλεται
σε ρουκέτα από τη Συρία, και έλαβε χώρα στις 9.30, κοντά στο δημοτικό σχολείο Nazlı Ömer Çetin, όπου βρίσκονται τέσσερα σχολεία. Σύμφωνα με το γραφείο του κυβερνήτη της επαρχίας, μία από τρεις ρουκέτες που εκτοξεύτηκαν από τη συριακή πλευρά των συνόρων έπεσε στο προαύλιο του σχολείου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, μία γυναίκα από το προσωπικό καθαρισμού του σχολείου έχασε τη ζωή της, ενώ ένας μαθητής σε κοντινό σχολείο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να χειρουργηθεί. Οι δύο άλλες ρουκέτες έπεσαν σε άδειους χώρους, χωρίς να προκαλέσουν τραυματισμούς ή ζημιές.

Η περιοχή όπου βρίσκονται τα σχολεία είναι 8 χλμ από τα σύνορα με τη Συρία, όπου οι συγκρούσεις έχουν ενταθεί τις τρεις τελευταίες ημέρες.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα