Έκκληση για παιδικά γάλατα εβαπορέ, βρεφικές κρέμες, φρουτόκρεμες και παιδικές πάνες

Λόγω της συνεχιζόμενης μεγάλης ζήτησης από τις οικογένειες που εξυπηρετεί το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού, κάνει έκκληση για παιδικά γάλατα εβαπορέ, βρεφικές κρέμες, φρουτόκρεμες και παιδικές πάνες (Νο. 3, 4 και 5).

Το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού κάθε μήνα βοηθάει περίπου 100 βρέφη και παιδιά (μέχρι 3 ετών) και οι ελλείψεις είναι τόσες πολλές που δυσκολεύονται να αντεπεξέλθουν στις ανάγκες. Λειτουργεί, με την βοήθεια και στήριξη του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης, από τον Δεκέμβριο του 2011 και μέχρι σήμερα, σε σχεδόν 3 ½ χρόνια, έχει δεχτεί πάνω
από 38,000 ιατρικές επισκέψεις, από όλη την Αττική (ακόμα και την επαρχία). Το ιατρείο λειτουργεί εξ ολοκλήρου με την βοήθεια που προσφέρει ο κόσμος και οι 250 εθελοντές του προσφέρουν τις υπηρεσίες τους αφιλοκερδώς.

Οι άνθρωποι που ζητάνε την βοήθεια του κοινωνικού ιατρείου προέρχονται από τις πλέον ευάλωτες κοινωνικά ομάδες και είναι ανασφάλιστοι ή/και άποροι ή/και άνεργοι ή/και χαμηλόμισθοι-χαμηλοσυνταξιούχοι.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210-9631-950 στις ώρες λειτουργίας του ΜΚΙΕ
(ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΕΜΠΤΗ 10:00-20:00)
(ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10:00-19:00)
(ΣΑΒΒΑΤΟ 10:00-14:00)

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα