Εκδικάζεται στο Πρωτοδικείο Αθηνών η αίτηση της Μαρινόπουλος για υπαγωγή σε καθεστώς εξυγίανσης

Η αίτηση της Μαρινόπουλος για ένταξη στο άρθρο 106β, βάσει του σχεδίου εξυγίανσης που υπεγράφη με τη Σκλαβενίτης, εκδικάζεται σήμερα Τετάρτη στο Πρωτοδικείο Αθηνών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ένταξη της Μαρινόπουλος στο άρθρο 106β έχει την επίσημη στήριξη του σωματείου των εργαζομένων (με 8.500 υπογραφές).

Επίσης έχει και
τη συναίνεση του 76% των ιδιωτών πιστωτών. Αν δεν υπάρξει κάτι απρόοπτο από τη πλευρά του Δημοσίου στη σημερινή εκδίκαση της αίτησης εξυγίανσης, το ποσοστό των συναινούντων πιστωτών αναμένεται να αγγίξει το 86%.

Υπενθυμίζεται ότι μετά τη σημερινή διαδικασία σε διάστημα περίπου ενός μηνός αναμένεται η απόφαση του Πρωτοδικείου. Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας και την αποδοχή των αιτήσεων, θα ξεκινήσει η υλοποίηση του επιχειρηματικού σχεδίου για την εξυγίανση της Μαρινόπουλος που έχει καταθέσει η εταιρεία Σκλαβενίτης.

(με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ)

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα