Εικόνες από την τρομαγμένη Ιταλία του κορονοϊού: Οι χειρουργικές μάσκες αντικατέστησαν τις αποκριάτικες

Ενώ η γειτονική χώρα Ιταλία μετρά τον τέταρτο νεκρό από τον κορονοϊό, και έχοντας καταγράψει πάνω από 203 κρούσματα -από τα οποία περισσότερα από 180 μόνο στη Λομβαρδία- η χώρα είναι πλέον τρομαγμένη για το τι έπεται. Εικόνες από την Ιταλία δείχνουν μια χώρα τρομαγμένη, οι χειρουργικές μάσκες αντικατέστησαν τις αποκριάτικες, κόσμος τρέχει να προμηθευτεί πράγματα από το σούπερ μάρκετ και μάσκες από τα φαρμακεία, ενώ ήδη έχει απαγορευτεί η είσοδος και η έξοδος από

τα χωριά στις κωμοπόλεις στις οποίες σημειώθηκαν τα πιο πολλά κρούσματα.

Την Κυριακή στην Ιταλία ανακοινώθηκαν μέτρα για την απαγόρευση των δημόσιων συγκεντρώσεων μετά και τον τρίτο θάνατο ενός ασθενή από τον Covid-19 ενώ ακυρώθηκαν και οι εκδηλώσεις που θα πραγματοποιούνταν στο πλαίσιο του τελευταίου διημέρου του καρναβαλιού.

Η ιταλική κυβέρνηση, επίσης, αποφάσισε ότι αναβάλλονται όλες οι αθλητικές δραστηριότητες στις περιφέρειες Βένετο και Λομβαρδία, συμπεριλαμβανομένων και των ποδοσφαιρικών αγώνων της Α′ Εθνικής κατηγορίας.

Τα λεωφορεία, τα τρένα και άλλα μέσα μαζικής μεταφοράς, συμπεριλαμβανομένων των σκαφών στην Βενετία, πρόκειται να απολυμανθούν, διευκρίνισαν οι Αρχές.

Περιορισμοί έχουν τεθεί και για πολλούς μουσειακούς χώρους.

πριν φυγετε Κομισιόν: 232 εκατ. ευρώ για τον κορονοϊό και κοινή αποστολή ΕΕ-ΠΟΥ στην Ιταλία Κικίλιας: Η Ελλάδα είναι θωρακισμένη απέναντι στον κορονοϊό Κορονοϊός: Πάνω από 2.500 οι νεκροί στην Κίνα. Ραγδαία αύξηση κρουσμάτων στη Νότια Κορέα
Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα