Έχει αμνησία και νομίζει ότι κάθε μέρα είναι η 15η Οκτωβρίου του 2014

Σίγουρα είναι μία από τις περιπτώσεις εκείνες που δεν τις συναντά κανείς και κάθε μέρα. Εξαιτίας της αμνησίας που έχει θεωρεί ότι κάθε μέρα είναι η 15η Οκτωβρίου του 2014. Παρόλα αυτά οι αρμόδιες υπηρεσίες της Βρετανίας έκριναν ότι μπορεί να δουλέψει κανονικά.

Όπως μεταδίδει το BBC, η Νίκη Πέγκραμ μίας 28χρονη από το Northamptonshire, έχει απώλεια μνήμης εδώ και παραπάνω από ένα χρόνο εξαιτίας μιας πτώσης.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η ίδια συνήθιζε να δουλεύει
ως υπεύθυνη σε μια παμπ και ήταν επίσης σε θέση να διεκδικήσει κρατικές παροχές εξαιτίας άλλων θεμάτων υγείας. Τώρα όμως όχι μόνο δεν έχει δουλειά αλλά δεν μπορεί και να διεκδικήσει και παροχές.

Εξαιτίας της πτώσης της, η 28χρονη έπαθε αμνησία με αποτέλεσμα να μην μπορεί να έχει αναμνήσεις και να πιστεύει ότι κάθε μέρα είναι ίδια με εκείνη που πήγε στο νοσοκομείο.

Για να βοηθηθεί μάλιστα αναγκάζεται να κρατά σημειώσεις και να διαβάζει το ημερολόγιο της κάθε πρωί ώστε να ανταποκριθεί στην ημέρα.

Όπως ανέφερε ο σύντροφός της Κρις Τζόνσον: «Δεν ξέρει τι έκανε χθες, την περασμένη εβδομάδα, τον προηγούμενο μήνα».

Πριν από το ατύχημα η Πέγκραμ ζήτησε να της δοθεί κάποια βοήθεια εξαιτίας των προβλημάτων σωματικής υγείας που αντιμετώπιζε, τα οποία περιελάμβαναν χρόνιο πόνο, οστεοπόρωση και πολυμυαλγία.

Στη συνέχεια όμως κρίθηκε ικανή για να δουλέψει επειδή μπορεί να περπατήσει 200 μέτρα και μπορεί να μιλήσει, τόνισε ο σύντροφός της.

«Δεν μπορώ να καταλάβω πως κατέληξαν σε αυτό το συμπέρασμα, δεν είναι καλύτερα, αλλά χειρότερα», ανέφερε.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα