Δυσαρέσκεια από τον Βούτση για την Έκθεση του Γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής

Δυσαρέσκεια και έκπληξη για την Έκθεση του Γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής, εκφράζεται από το γραφείο του προέδρου Νίκου Βούτση, καθώς διαπιστώνεται ότι είναι εκτός της πραγματικότητας της οικονομίας όπως αυτή καταγράφεται από την ολοκλήρωση της συμφωνίας. Μάλιστα επισημαίνουν ότι η Έκθεση όχι μόνο δεν ανταποκρίνεται στα δεδομένα που δημιουργήθηκαν με το κλείσιμο της αξιολόγησης αλλά απηχεί και θέσεις της αντιπολίτευσης!

Πηγές
από το γραφείο του προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση επεσήμαναν ότι «έκπληξη και δυσαρέσκεια προκαλεί η δημοσιοποίηση της τριμηνιαίας έκθεσης του Γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής και μάλιστα την ημέρα που έκλεισε η συμφωνία με τους Θεσμούς, η οποία δημιούργησε ένα θετικό κλίμα στην οικονομία. Χαρακτηριστικό είναι ότι τα spread σήμερα πέφτουν λόγω του κλεισίματος της συμφωνίας ενώ στην Έκθεση του Γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής που δημοσιοποιήθηκε αναφέρονται άλλα στοιχεία και εκτιμήσεις. Σε αυτήν δεν έχουν ληφθεί υπόψη οι τρέχουσες εξελίξεις μετά την συμφωνία, δημιουργείται αρνητικό κλίμα και απηχεί απόψεις που ακούγονται από πλευρές της αντιπολίτευσης».

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα