Δύο θανατηφόρα τροχαία στην Αθήνα. Αναζητούνται οι δράστες

Δύο θανατηφόρα τροχαία αναζητούν στην Αθήνα τους υπαιτίους τους. Πρόκειται για δύο τραγικά περιστατικά που σημειώθηκαν τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής στη λεωφόρο Αθηνών στο ύψος του Περιστερίου με τραγικό απολογισμό δύο νεκρούς.

Το πρώτο δυστύχημα έγινε στις 5.45 τα ξημερώματα στη λεωφόρο Αθηνών, όπου οδηγός αυτοκινήτου
παρέσυρε και σκότωσε ακαριαία έναν 25χρονο οδηγό μοτοσικλέτας. Το απίστευτο είναι ότι στη συνέχεια τον εγκατέλειψε αβοήθητο και εξαφανίστηκε. Διερχόμενοι οδηγοί σταμάτησαν για να βοηθήσουν το νεαρό. Ένας από αυτούς, 50 ετών κάτοικος Χαϊδαρίου, πάρκαρε τη μοτοσικλέτα του στο σημείο και προσπάθησε να καλέσει ασθενοφόρο. Ταυτόχρονα, επιχείρησε να τραβήξει από τη μέση του δρόμου τον 25χρονο. Εκείνη την ώρα διερχόμενο αυτοκίνητο παρέσυρε τον 50χρονο και τον σκότωσε ακαριαία.

Το δεύτερο δυστύχημα έγινε μπροστά στα μάτια αρκετών ανθρώπων που επίσης είχαν σταματήσει βλέποντας το δυστύχημα. Παρά την κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ. δεν έχει εντοπιστεί κανείς από τους δύο ασυνείδητους οδηγούς. Η Τροχαία σε ανακοίνωσή της καλεί όποιον έχει δει το παραμικρό να συνδράμει για τον εντοπισμό των υπαιτίων, τα στοιχεία των οποίων παραμένουν άγνωστα διότι κανείς δεν έχει συγκρατήσει τις πινακίδες των δραστών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Τροχαίας:

«Την Κυριακή 8-2-2015 και ώρα 05:45΄, στη Λεωφόρο Αθηνών, στο Περιστέρι 300μ. από την αρχή της αερογέφυρας, ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο, σημειώθηκε τροχαίο ατύχημα, στο οποίο ενεπλάκησαν δύο δίκυκλες μοτοσικλέτες και δύο Ι.Χ.Ε αυτοκίνητα, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό των οδηγών των μοτοσικλετών. Παρακαλείται όποιος γνωρίζει οτιδήποτε για τις συνθήκες του τροχαίου ατυχήματος, να επικοινωνήσει με το Τμήμα Τροχαίας Αιγάλεω στα τηλέφωνα 210-5326670 και 210-5326680».
Keywords
Τυχαία Θέματα