Δυο στα δυο με Χιμένεθ η ΑΕΚ, 1-0 τον Λεβαδειακό

Για τα καλά φαίνεται πως αλλάζει το κλίμα στην ΑΕΚ ο Μανόλο Χιμένεθ. Μετά το ματς με τον Αστέρα για το πρωτάθλημα την περασμένη Κυριακή (22/1), η Ένωση κέρδισε με 1-0 και στην Λιβαδειά τον Λεβαδειακό και έβαλε βάσεις για πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου.

Μάλιστα για δεύτερο συνεχόμενο ματς, χωρίς να δεχθεί γκολ
η ΑΕΚ. Βεβαίως για να συμβεί αυτό, χρειάστηκε να βοηθήσει καταρχήν ο Γιάννης Ανέστης με δυο εντυπωσιακές αποκρούσεις (η μια εξ αυτών στις καθυστερήσεις του ματς) αλλά και το… δοκάρι πάνω στο οποίο κτύπησε η μπάλα σε πλασέ του Σουμπίνιο στο πρώτο ημίχρονο.

Ωστόσο οι γηπεδούχοι έχασαν τις δικές τους ευκαιρίες, οι φιλοξενούμενοι αντιθέτως σκόραραν στις δικές τους και πλέον το πάνω χέρι για την πρόκριση, λόγω της ρεβάνς στο ΟΑΚΑ, είναι στην ΑΕΚ.

Βεβαίως η αλήθεια είναι πως η ΑΕΚ ήταν καλύτερη από τον Λεβαδειακό σχεδόν σ’ όλη την διάρκεια του ματς. Ή για να είμαστε πιο ακριβείς, έλεγχε πολύ περισσότερο τον ρυθμό στο ματς από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Έστω και αν το πείραμα του Χιμένεθ με τριάδα στην άμυνα, πήγε νωρίς περίπατο, καθώς αποχώρησε τραυματίας ο Ντίας.

Από την άλλη ο Λεβαδειακός, παρά το γεγονός ότι έπαιξε με αρκετές αλλαγές και με αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές, πάλεψε το ματς μέχρι το τέλος και θα μπορούσε να βάλει δύσκολα στην ΑΕΚ αν είχε ανοίξει το σκορ σε μια από τις ευκαιρίες που δημιούργησε η ομάδα του Γιάννη Χριστόπουλου.

ΠΗΓΗ: Sport24

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα