Δήμαρχος στη Φλόριντα απαγορεύει την είσοδο στον Ντόναλντ Τραμπ

Ο δήμαρχος της πόλης Σεν Πίτερσμπουργκ (Αγία Πετρούπολη) της Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών ανακοίνωσε ότι απαγορεύει στον Ντόναλντ Τραμπ την είσοδο στην πόλη του.

Ο Ρικ Κράισμαν δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ότι δεν θα επιτρέψει στον υποψήφιο για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών, Τραμπ, να εισέλθει στην πόλη του «μέχρι να καταλάβουμε πλήρως
την απειλή που συνιστούν όλοι οι Τραμπ».

I am hereby barring Donald Trump from entering St. Petersburg until we fully understand the dangerous threat posed by all Trumps.

— Rick Kriseman (@Kriseman) December 8, 2015

Ο Κράισμαν ήθελε με αυτό τον τρόπο να καταδικάσει τις πρόσφατες δηλώσεις του δισεκατομμυριούχου για προσωρινό αποκλεισμό όλων των μουσουλμάνων από τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η συγκεκριμένη πρόταση έχει προκαλέσει τις αντιδράσεις πολιτικών, δημοσιογράφων, ανθρώπων της τέχνης αλλά και απλών πολιτών. Ο ίδιος ο Τραμπ υπερασπίστηκε σήμερα, Τρίτη, τις δηλώσεις του, λέγοντας ότι «αυτός ο προσωρινός αποκλεισμός είναι απαραίτητος για την μάχη κατά του Ισλαμικού Κράτους».

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα