Διαζύγιο για τον Νικόλαο και την Τατιάνα μετά από 14 χρόνια γάμου - Η κοινή ανακοίνωση

Χωρίζουν μετά από 14 χρόνια γάμου ο γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου της Ελλάδας, Νικόλαος και η σύζυγος του Τατιάνα

Το γραφείο της πρώην βασιλικής οικογένειας σε σχετική ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της αναφέρει: «Ο πρίγκιπας Νικόλαος και η πριγκίπισσα Τατιάνα, μετά από δεκατέσσερα χρόνια συμβίωσης, αποφάσισαν να λύσουν τον γάμο τους...Και οι δύο εκφράζουν τη δυσκολία αυτής της απόφασης, τη βαθιά εκτίμηση και τον σεβασμό που τρέφουν ο ένας για τον άλλον, αλλά και την αγάπη με την

οποία πορεύτηκαν όλα αυτά τα χρόνια. Οι ίδιες αξίες σεβασμού και κατανόησης θα αποτελέσουν τη βάση της σχέση στο μέλλον, μια σχέση βαθιάς και ειλικρινούς φιλίας Θα συνεχίσουν να ζουν και να δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, το μέρος που νιώθουν και οι δύο σαν στο σπίτι τους...Η οικογένεια θα είναι πάντα δίπλα τους». 

Και καταλήγει: «Σας ευχαριστώ πολύ για το σεβασμό και την διακριτικότητα σας».

Τα νέα ”ήρθαν”, όπως σχολιάζει το περιοδικό People μόλις λίγες εβδομάδες αφότου ο Νικόλαος, 54 ετών, και η Τατιάνα, 43, εμφανίστηκαν αγκαλιά στο μνημόσυνο για τον βασιλιά Κωνσταντίνο, τον πατέρα του Νικόλαου και τον τελευταίο βασιλιά της Ελλάδας που κυβέρνησε μέχρι την κατάργηση της μοναρχίας τον Ιούνιο του 1973.

Μέλη της ελληνικής και της βρετανικής βασιλικής οικογένειας συγκεντρώθηκαν στο St. George’s Chapel στο Windsor Castle στην Αγγλία για την τελετή στις 27 Φεβρουαρίου.  

Ο Νικόλαος παντρεύτηκε την  Τατιάνα στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Νικολάου στο νησί των Σπετσών στην Ελλάδα τον Αύγουστο του 2010. Η νύφη φορούσε την Αντίκα Κορσάζ Τιάρα, δανεισμένη από τη πεθερά της Άννα-Μαρία.

Μεταξύ των καλεσμένων στον γάμο ήταν η διάδοχος πριγκίπισσα Βικτώρια και ο πρίγκιπας Δανιήλ της Σουηδίας, ο βασιλιάς Φελίπε και η βασίλισσα Λετίθια της Ισπανίας και ο βασιλιάς Βίλεμ Αλεξάντερ και η βασίλισσα Μάξιμα της Ολλανδίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα