Χορτοφάγοι vs Κρεατοφάγων 0-1: Τι έγινε όταν μετά από 22 χρόνια μια χορτοφάγος έφαγε κρέας

Χορτοφάγοι εναντίον κρεατοφάγων. Μία μάχη που θα συνεχίζεται για πάντα. Οι τελευταίοι όμως φαίνεται πως σημείωσαν μία νίκη, η οποία αν και μικρή, έχει γίνει viral.

Υπεύθυνη για αυτό είναι η επί 22 χρόνια χορτοφάγος Stephanie Potakis, η οποία εργάζεται στο σατυρικό site «The Onion». Τι έκανε; Αποφάσισε να περάσει στην... άλλη πλευρά, πρωταγωνιστώντας σε ένα κανονικό όργιο κρέατος.

Στο βίντεο που δημοσιεύθηκε στις 1 Νοεμβρίου στο A.V. Club η Potakis τρώει για
πρώτη φορά κρέας μετά από 22 ολόκληρα χρόνια. Δεν επέλεξε όμως μια απλή και ταπεινή μπριζόλα, αλλά μία σειρά από εκλεκτά κρέατα από το Swift &Sons στο Σικάγο.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η ίδια, έγινε χορτοφάγος μόλις στην τετάρτη δημοτικού για να «σώσει τον κόσμο». Πρόσφατα όμως, όπως παραδέχεται, βρέθηκε σε ένα φεστιβάλ με παϊδάκια -ναι, σωστά διαβάσατε- και άρχισε να κάνει δεύτερες σκέψεις. Ή απλώς είδε ότι ο κόσμος δεν σώθηκε επειδή εκείνη έγινε χορτοφάγος, αλλά ας μην μιλήσουμε εμείς για εκείνη.

Όπως και να έχει, δεν την βλέπουμε να επιστρέφει ποτέ ξανά πίσω στην χορτοφαγία. Καλώς ή κακώς, το αφήνουμε σε σας να το κρίνετε. Εκείνη πάντως, το απόλαυσε.

via GIPHY

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα