Χαμός και σε πτήση της Delta Airlines. Πιλότος φαίνεται σε βίντεο να χτυπά γυναίκα επιβάτη

Τι συμβαίνει με τις αμερικανικές αεροπορικές εταιρείες τον τελευταίο καιρό και έχουν εξελιχθεί σε μία πηγή viral θεμάτων; Άγνωστο. Το ζήτημα είναι ότι αυτή τη φορά δεν θα μιλήσουμε για τη διάσημη United Airlines αλλά για την Delta Airlines.

Σύμφωνα με τους Νew York Times στις 21 Απριλίου πιλότος χτυπά επιβάτη. Στο βίντεο - το οποίο είδε το φως
της δημοσιότητας μέσω του TMZ - δύο επιβάτες αρχίζουν να τσακώνονται εξερχόμενοι πτήσης η οποία μόλις είχε προσγειωθεί στο διεθνές αεροδρόμιο της Ατλάντα. Ο πιλότος φαίνεται να παρεμβαίνει. Στην προσπάθειά του να κατευνάσει (;) τα πνεύματα χτυπά μία γυναίκα. Ο καβγάς των δύο επιβατών σταματά αμέσως και οι επιβάτες οδηγούνται στην έξοδο από την ασφάλεια.

Η αεροπορική εταιρεία Delta ανακοίνωσε ότι ό πιλότος αρχικά τέθηκε σε διαθεσιμότητα αλλά έπειτα από εσωτερική έρευνα του επετράπη να επιστρέψει στα καθήκοντά του. Όπως διευκρινίζει μεταξύ άλλων στη σύντομη ανακοίνωση που εξέδωσε η εταιρεία: «Ο πιλότος επέστρεψε στην εργασία του αφού οι πράξεις του αποδείχθηκαν ότι συνέβαλαν στην αποκλιμάκωση της έντασης μεταξύ επιβατών κατά τη διάρκεια της αποβίβασής τους από το αεροπλάνο.

Ας δούμε το βίντεο:

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Delta απασχόλησε προ ημερών τα Μέσα όταν επιβάτης ισχυρίστηκε ότι τον πέταξαν έξω από πτήση επειδή χρησιμοποιήσε το μπάνιο.

Διαβάστε επίσης:

Βίαιη απομάκρυνση άνδρα από πτήση της United Airlines, λόγω υπεράριθμων κρατήσεων

*To κείμενο έχει αποδοθεί στα ελληνικά από την αμερικανική έκδοση της HuffPost

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα