Χαλάει απότομα ο καιρός με βροχές και καταιγίδες

Σημαντική επιδείνωση του καιρού προβλέπεται τις επόμενες ημέρες στις περισσότερες περιοχές της χώρας με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες που δεν αποκλείεται να συνοδεύονται τοπικά από θυελλώδεις ανέμους και χαλαζοπτώσεις.

Πιο αναλυτικά θα επηρεαστούν:

Αύριο, Τρίτη, 7 Μαρτίου:

Από τις μεσημβρινές ώρες θα επηρεαστούν τα νησιά του Ιονίου, η Ήπειρος, η δυτική Στερεά, η δυτική και νότια Πελοπόννησος και από τις βραδινές ώρες η Μακεδονία, η Θράκη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου,
τα Δωδεκάνησα και πιθανώς πρόσκιαρα οι υπόλοιπες περιοχές. Oι άνεμοι θα πνέουν νότιοι, νοτιοανατολικοί και θα φθάσουν βαθμιαία έως και τα 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα είναι σε μικρή πτώση στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια.

Την Τετάρτη, 8 Μαρτίου:

Οι περισσότερες περιοχές της χώρας θα επηρεαστούν βαθμιαία, όμως τα φαινόμενα δυτικά θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 4 - 6 μποφόρ και τοπικά στο Αιγαίο 7 με 8 μποφόρ. Βαθμιαία στα βόρεια θα πνέουν βόρειοι, βορειονατολικοί 4 με μποφόρ. Η θερμοκρασία θα καταγράψει πτώση.

Την Πέμπτη 9 Μαρτίου:

Θα επηρεαστούν τα νησιά του Αιγαίου, η Κρήτη, η κεντρική Μακεδονία, η ανατολική Θεσσαλία και πρόσκαιρα η ανατολική Στερεά, η Έυβοια, η ανατολική και νότια Πελοπόννησος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, βορειονατολικοί 4 με 6 μποφόρ και στα ανατολικά νοτιοανατολικοί 5 με 7 μποφόρ. Τοπικά στο Αιγαίο θα ενισχυθούν έως 8 μποφόρ με βαθμία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα καταγράψει μικρή πτώση κυρίως στα ανατολικά.

Τα φαινόμενα βαθμιαία θα εξασθενήσουν την Παρασκευή 10 Μαρτίου.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα