Μπομπ Μπάρκερ: Πέθανε ο παρουσιαστής του «The Price Is Right»

Σε ηλικία 99 ετών έφυγε από τη ζωή ο παρουσιαστής Μπομπ Μπάρκερ, που παρουσίαζε επί 35 χρόνια την εκπομπή «The Price Is Right» στις ΗΠΑ.

Ο παρουσιαστής άφησε την τελευταία του πνοή λίγους μήνες πριν τα 100ά γενέθλιά του, το πρωί του Σαββάτου, όπως έκανε γνωστό ο Ρότζερ Νιλ στο ABC News.

«Με βαθιά λύπη ανακοινώνουμε ότι ο μεγαλύτερος παρουσιαστής που έζησε ποτέ στον κόσμο, ο Μπομπ Μπάρκερ, μας άφησε. Είχε μια υπέροχη ζωή», δήλωσε ο

δημοσιογράφος Ρότζερ Νιλ.

#RIP Bob Barker who passed away today at the age of 99. The former THE PRICE IS RIGHT host served as a naval aviator during WWII, flying 8 different aircraft including the Wildcat and Corsair. pic.twitter.com/TLferrnyGR

— U.S. Naval Institute (@NavalInstitute) August 26, 2023

Ο Μπομπ Μπάρκερ είχε αγαπηθεί πολύ από το κοινό μέσα από την παρουσίαση του «The Price Is Right» του CBS από το 1972 έως το 2007. Ήταν το μακροβιότερο παιχνίδι στην ιστορία της τηλεόρασης της Βόρειας Αμερικής.

Ο τηλεπαρουσιαστής γεννήθηκε το 1923 κι έζησε τα περισσότερα χρόνια της ζωή του στη Νότια Ντακότα και στο Μιζούρι.

Κατά τη διάρκεια του Β′ Παγκοσμίου Πολέμου, κατατάχθηκε στο Ναυτικό των Ηνωμένων Πολιτειών. Στη συνέχεια, επέστρεψε στο σπίτι του για να σπουδάσει στο πανεπιστήμιο, ενώ ξεκίνησε και την καριέρα του στο ραδιόφωνο.

Στα μέσα της δεκαετίας του 1950, ο τηλεοπτικός παραγωγός Ραλφ Έντουαρντς τον άκουσε στον αέρα και του ζήτησε να παρουσιάσει το «Truth or Consequences», ενώ τον Σεπτέμβριο του 1972, ο Μπάρκερ ξεκίνησε να παρουσιάζει το «The Price Is Right».

Related...BBC: Αυτός είναι ο παρουσιαστής που κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχλησηΒίντεο: Γιατί Τούρκος παρουσιαστής «βγήκε από τα ρούχα του» κατά τη διάρκεια του δελτίουΣεργουλόπουλος για Εκλογές: Ο ρόλος των social media, ασύλληπτη η δημοφιλία του Facebook
Keywords
Τυχαία Θέματα