Μπέος: Νίκησε και τα έβαλε με τον Κασσελάκη για τη δήλωση ότι θέλει να κάνει δύο αγόρια

Χρησιμοποιώντας μία αγοραία έκφραση, ο Αχιλλέας Μπέος επέλεξε να στραφεί εναντίον του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, στην πρώτη μετεκλογική δημόσια τοποθέτησή του.

Χειροκροτούμενος από πλήθος στο κέντρο της πόλης, ο δήμαρχος Βόλου αντί άλλου μηνύματος εξαπέλυσε προσωπική επίθεση εναντίον του Στέφανου Κασσελάκη, με αφορμή τη δήλωση που έκανε ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ,

ότι θέλει να αποκτήσει δύο αγόρια με τον σύντροφό του - μέσω παρένθετης μητρότητας.

Η δήλωση Μπέου δεν αντέχει σε σοβαρή συζήτηση, ωστόσο παραμένει το γεγονός ότι οι πολίτες του Βόλου του δείχνουν εμπιστοσύνη με την ψήφο τους στις δημοτικές εκλογές, προκειμένου να παραμείνει δήμαρχος - ακόμα και μετά τις αμφιλεγόμενες εμφανίσεις και δηλώσεις του στις πρόσφατες πλημμύρες.

Αντί άλλης απάντησης, ο Στέφανος Κασσελάκης λίγη ώρα αργότερα ζήτησε ουσιαστικά παρέμβαση της Δικαιοσύνης, όπου δήλωσε ότι θα προσφύγει εναντιον του Αχιλλέα Μπέου.

Related...LIVE - Αποτελέσματα εκλογών σε Δήμους και Περιφέρειες - Αποχή ρεκόρΚασσελάκης: Δεν έχω ίδια άποψη με τον Τσίπρα για τα μη κρατικά πανεπιστήμιαΜητσοτάκης: Οι πολίτες επαναβεβαίωσαν την εμπιστοσύνη τους στην κυβέρνηση
Keywords
Τυχαία Θέματα
Μπέος, Νίκησε, Κασσελάκη,beos, nikise, kasselaki