Μπακογιάννη: Aφήστε τις προσωπικές επιθέσεις και κάντε εκλογές. Δεν υπάρχει λόγος να παραιτηθεί ο Μεϊμαράκης

Έκκληση προς τους τέσσερις υποψηφίους για την προεδρία της ΝΔ να κατεβάσουν τους τόνους και να αφήσουν τις προσωπικές επιθέσεις απηύθυνε η Ντόρα Μπακογιάννη μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ζητώντας παράλληλα να γίνουν εκλογές όσο πιο σύντομα γίνεται, ακόμα και χειρόγραφα.

Παράλληλα, εκτίμησε ότι δεν υπάρχει λόγος να παραιτηθεί ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης,
εκτιμώντας ότι ο Αντώνης Σαμαράς θα προβεί σε διευκρινίσεις γύρω από δηλώσεις που του αποδίδονται.

Δεν υπάρχει καταστατική διαδικασία που να μπορεί να διώξει τον κ. Παπαμιμίκο. Πρέπει επιτέλους να κάνουμε ένα νέo δημοκρατικό καταστατικό.

Ντόρα Μπακογιάννη (@Dora_Bakoyannis) November 24, 2015

Επίσης σημείωσε ότι είναι αηδία να γίνονται δηλώσεις μέσω κύκλων και υπογράμμισε ότι για να έχει μέλλον η ΝΔ πρέπει να κυλήσει ομαλά η εκλογή νέου υπουργού. Παράλληλα, άφησε αιχμές για την προηγούμενη ηγεσία του κόμματος, λέγοντας ότι η ΝΔ διαλύθηκε οργανωτικά και πολιτικά την τελευταία πενταετία. Το κόμμα δεν είναι ούτε ο Ανδρέας Παπαμιμίκος, ούτε μόνο οι 4 υποψήφιοί της, για τους οποίους είπε ότι η ΝΔ είναι το σπίτι τους και χωρίς αυτήν δεν υπάρχουν. Ακόμη, ζήτησε συνέδριο.

Δεν μπορεί το καταστατικό μας να προβλέπει ισόβιο προεδρο. Απο τον Ιανουάριο ζητούσα κ με άλλους βουλευτές της ΝΔ να γίνει συνέδριο.

Ντόρα Μπακογιάννη (@Dora_Bakoyannis) November 24, 2015

Όσον αφορά σε θέματα τρομοκρατίας, εκτίμησε ότι υφίσταται πολιτικό θέμα με τον υπουργό Δικαιοσύνης, και τόνισε ότι υπάρχει ανάγκη για συνεργασία σχετικά με την αντιμετώπιση της τρομοκρατίας.

Αυτές οι συζητήσεις που έφερε ο κ. Πανούσης στη δημοσιότητα υπάρχουν. Χρειάζεται συνεργασία για την αντιμετώπιση της τρομοκρατίας. #skaitv

Ντόρα Μπακογιάννη (@Dora_Bakoyannis) November 24, 2015

Επίσης, άσκησε κριτική στους υπουργούς Εξωτερικών και Άμυνας όσον αφορά στο προσφυγικό, το μεταναστευτικό και το τζιχαντιστικό φαινόμενο.

Αλλο το προσφυγικό και άλλο το μεταναστευτικό. Οι δηλώσεις του υπ. Εξωτερικών και υπ. Αμυνας για τζιχαντιστές μας έκαναν ζημειά στην Ευρώπη.

Ντόρα Μπακογιάννη (@Dora_Bakoyannis) November 24, 2015

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα