Αστυνομικός στο Κάνσας εξαπέλυσε απειλές εναντίον πεντάχρονης μέσω Facebook

Ένας αστυνομικός από το Κάνσας απολύθηκε μετά από ένα σχόλιο που άφησε στην σελίδα μιας γυναίκας στο Facebook, στο οποίο απειλούσε την πεντάχρονη κόρη της.

Ο χρήστης του Facebook «Rodney Lee» δημοσίευσε το σχόλιο την προηγούμενη Πέμπτη στην σελίδα της LaNaydra Williams.

«Θα δούμε πόση αξία έχει η ζωή της σύντομα. Καλύτερα να μην αφήνεις απροστάτευτες της πληροφορίες της από τις οποίες
μπορεί να εντοπιστεί :) αγκάλιασέ την απόψε, θα είναι η τελευταία φορά», έγραψε κάτω από μια φωτογραφία της γυναίκας στην οποία αγκάλιαζε την κόρη της, India.

Ο αρχηγός της Αστυνομίας του Overland Park, Francis Donchez Jr., επιβεβαίωσε ότι το σχόλιο έγινε από κάποιον αστυνομικό του τμήματος. Πολλά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι πρόκειται για τον Rodney Lee Wilson, όμως εκπρόσωπους του τμήματος αρνήθηκε να επιβεβαιώσει την πληροφορία στην αμερικανική έκδοση της Huffington Post.

«Ο αστυνομικός απολύθηκε αμέσως», ανέφερε ο Donchez, προσθέτοντας ότι θέλει να βεβαιωθεί ότι ολόκληρη η κοινότητα του Overland Park είναι ασφαλής.

Η Williams δήλωσε στο KSHB ότι ένιωσε τρόμο με το σχόλιο των αστυνομικών, κυρίως επειδή δεν τον είχε γνωρίσει ποτέ. Η ίδια είπε ότι φοβάται ότι μπορεί να την εκδικηθεί εάν απολυθεί.

*Το κείμενο αρχικά δημοσιεύτηκε στην αμερικανική έκδοση της Huffington Post.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα