Αστυνομικός πυροβολεί ηθοποιό που υποδυόταν ληστή

Την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου, ένας αστυνομικός άνοιξε πυρ εναντίον ενός ηθοποιού κατά τη διάρκεια γυρίσματος μιας σκηνής για μια ταινία χαμηλού μπάτζετ στην οδό Green Street στο Crawfordsville της Ιντιάνα.

Οι αρχές έλαβαν κλήση από έναν κάτοικο που πίστευε ότι επρόκειτο για πραγματική διάρρηξη. Βλέποντας τον ηθοποιό, ο οποίος φορούσε κουκούλα και κρατούσε ένα ψεύτικο όπλο, ο αστυνομικός τον διέταξε να ρίξει το όπλο του πριν πυροβολήσει προς την κατεύθυνσή του, ευτυχώς χωρίς να τον πετύχει.

Η αστυνομία
δήλωσε ότι ούτε η εταιρεία παραγωγής ούτε το μπαρ όπου γυρίστηκε η σκηνή, προειδοποίησαν τις αρχές ότι θα πραγματοποιηθεί γύρισμα στο σημείο.

Το αστυνομικό τμήμα του Crawfordsville είπε αργότερα ότι το θύμα "δεν συμμορφώθηκε αμέσως με τις εντολές του αξιωματικού και δεν πέταξε το όπλο του.

Ο εισαγγελέας του νομού Montgomery Joseph Buser δήλωσε ότι δεν θα κατατεθούν κατηγορίες εναντίον όσων εμπλέκονται στο ατύχημα μετά από έρευνα της πολιτειακής αστυνομίας της Ιντιάνα.

Η κινηματογραφική εταιρεία, Montgomery County Movies, ευχαρίστησε το αστυνομικό τμήμα για την "άμεση επέμβαση" χαρακτηρίζοντας την ασφάλεια ύψιστη προτεραιότητα.
Keywords
Τυχαία Θέματα