Απομεινάρια μικρού κοριτσιού βρέθηκαν στην Αυστραλία – Δεν είναι η Μαντλίν λένε οι αρχές

Η αστυνομία της Αυστραλίας διαψεύδει τις φήμες που υποστηρίζουν πως τα απομεινάρια ενός μικρού κοριτσιού που βρέθηκαν κρυμμένα σε μαύρη βαλίτσα κοντά σε αυτοκινητόδρομο ανήκουν στην μικρή Μαντλίν Μακ καν, που είχε εξαφανιστεί από ξενοδοχειακό συγκρότημα στην Πορτογαλία.

Το παιδί που βρέθηκε στην Αυστραλία φορούσε μαύρο φορεματάκι μπαλαρίνας και είχε τυλιγμένο γύρω του μια χρωματιστή κουβέρτα που εκτιμάται πως είχε κατασκευαστεί στη Νέα Υόρκη. Οι ιατροδικαστές ήταν σε θέση να καταλάβουν
πως ήταν ξανθό, περίπου δύο ή τεσσάρων ετών και έχασε την ζωή του με βίαιο τρόπο το 2007. Παρόλα αυτά, οι ερευνητές επισημαίνουν πως τα ακριβή αίτια θανάτου είναι αδύνατο να εξακριβωθούν με αυτά τα στοιχεία.

Στο σημείο αυτό να αναφέρουμε πως η αστυνομία έψαξε τα αρχεία των αγνοουμένων, όμως δεν βρήκε κάποια περιγραφή που να ταιριάζει στο συγκεκριμένο κοριτσάκι. Αυτό που προκαλεί ερωτήματα στις αρχές είναι το γιατί κανείς δεν αναζήτησε ποτέ το συγκεκριμένο παιδί.

Όσον αφορά την βαλίτσα στην οποία βρέθηκε, αυτή είχε αφεθεί σε θαμνώδη περιοχή κοντά σε αυτοκινητόδρομο στην Νότια Αυστραλία πριν από οχτώ εβδομάδες. Δύο γυναίκες κατέθεσαν μάλιστα πως εκείνη την περίοδο είχαν δει ένα ηλικιωμένο άνδρα να περνά από το σημείο κρατώντας μια μαύρη βαλίτσα, όμως μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστό εάν ήταν εκείνος που άφησε εκεί τα απομεινάρια του κοριτσιού.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα