Απολογήθηκε στον Κοντονή η ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Μετά την Πειθαρχική Επιτροπή της Superleague και εν αναμονή της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, στο μεσοδιάστημα το νομικό επιτελείο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κατέθεσε υπόμνημα στον υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή, με την απολογία για τα περιστατικά που συνέβησαν στο «Απόστολος Νικολαΐδης», το Σάββατο 22 Νοεμβρίου στο μη διεξαχθέν ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Από
τον Παναθηναϊκό εξέθεσαν τη δική τους εκδοχή για τα γεγονότα, σε σχέση με τις κατηγορίες που τους αποδίδονται και εκτιμούν ότι αποδεικνύουν πως η αντικειμενική ευθύνη τους έχει συγκεκριμένα όρια.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, θα μελετήσει το υπόμνημα και θα λάβει την απόφαση του στις επόμενες ημέρες. Έχει το δικαίωμα να επιβάλλει πρόστιμο, μέχρι και να αυξήσει τα παιχνίδια που θα διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών ή να κλείσει τμήματα της εξέδρας.

Πάντως, στη διοίκηση θεωρούν πως το πιθανότερο σενάριο είναι ότι ο Κοντονής θα επιβάλλει διοικητικό πρόστιμο στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, αφού ήδη το σύνολο της ποινής είναι μεγάλο και οι παρενέργειες ακόμα μεγαλύτερες.

Πηγή sport24.gr

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα