Απίστευτη ιστορία: Θα ήταν παράνυμφος στο γάμο της κολλητής της, ο γαμπρός τη βίασε και η φίλη της τον παντρεύτηκε

Ούτε σεξουαλικό θρίλερ να ήταν αυτή η ιστορία, με πρωταγωνίστρια μία γυναίκα η οποία πήγε για επίσκεψη στην καλύτερή της φίλη, λίγο πριν το γάμο τους και η ζωή τους καταστράφηκε.

Όπως μεταδίδει η Daily Mail η 26χρονη γυναίκα και η νύφη ήταν φίλες. Η ίδια την επισκέφτηκε στο σπίτι της τέσσερις βδομάδες πριν το γάμο τους στον οποίο μάλιστα θα ήταν και παράνυμφος.

Όπως όμως καταγγέλλει η ίδια ο γαμπρός ο οποίος είναι αξιωματικός στο ιατρικό σώμα του Βασιλικού Στρατού και ονομάζεται Ντάνιελ Χάουαρντ, τη βίασε, την ώρα μάλιστα που η μέλλουσα σύζυγός του κοιμόταν σε διπλανό δωμάτιο.

April Howard, 26 ans,appuie son mari, Daniel, coupable du viol de celle qui devait être la fille d'honneur au mariage pic.twitter.com/rXPLeKROwu

— Daniel Girard (@DanielGGirard) September 17, 2015

Μάλιστα η ίδια τέσσερις βδομάδες μετά δεν πήγε καν στο γάμο της κολλητής της διότι όπως είπε φοβόταν μήπως αυτό το πράγμα ξανασυμβεί.

Όπως είπε η ίδια μάλιστα στην Daily Mirror, «Σκόπευα να είμαι παράνυμφος στο γάμο. Σκοπεύαμε να κάνουμε παιδιά μαζί και να τα μεγαλώσουμε παρέα».

Η ίδια μάλιστα διαγνώστηκε με μετατραυματικό στρες, άλλαξε δουλειές και σπάνια αφήνει την οικογένειά της.

Ο γαμπρός πάντως το αρνήθηκε επανειλημμένα στο δικαστήριο, ωστόσο τα αποδεικτικά στοιχεία ήταν πολύ δυνατά και ισχυρά.
Μάλιστα ο δικαστής που βρισκόταν στην έδρα του δικαστηρίου κατηγόρησε τον Χάουαρντ ότι προσπαθεί να ταπεινώσει και να δυσφημίσει το θύμα του.

Ωστόσο η φίλη της 26χρονης αντί να συμπαρασταθεί στην φίλη της για την αποτρόπαια πράξη του αρραβωνιαστικού της, στάθηκε στο πλευρό του και λίγες εβδομάδες μετά τον παντρεύτηκε.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα