Αντιμέτωπη με την κοινοβουλευτική της ομάδα η Μέρκελ. Βουλευτές προτείνουν την ανέγερση τείχους στα σύνορα της χώρας

Εσωκομματικά προβλήματα αντιμετωπίζει η Άνγκελα Μέρκελ, λόγω της στάσης της στην προσφυγική κρίση. Σύμφωνα με τον Independent, βουλευτές του κόμματος των Χριστιανοδημοκρατών διαφωνούν στην υποδοχή μεγάλου αριθμού προσφύγων και προτείνουν την δημιουργία ενός δεύτερου «τείχους του Βερολίνου» στα ανατολικά σύνορα της χώρας, το οποίο θα εμποδίζει τους μετανάστες να εισέλθουν στη χώρα.

Το «κρυφό σχέδιο» των Χριστιανοδημοκρατών
για κλείσιμο των συνόρων της Γερμανίας δημοσιεύτηκε αρχικά από την εφημερίδα Bild. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, την συγκεκριμένη πρόταση υποστηρίζουν οι 188 εκ των 310 βουλευτών της Μέρκελ.

«Πρέπει να σταματήσουμε την εισροή μεταναστών. Δεν πρέπει να υπάρχουν ταμπού στην επανεξέταση δημιουργίας ενός τείχους», δήλωσε ο βουλευτής Christian von Stetten στην εφημερίδα Bild.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι η κοινοβουλευτική ομάδα επιθυμεί την εφαρμογή ενός αποτελεσματικού σχεδίου που θα μειώσει τις μεταναστευτικές εισροές. Εάν η καγκελάριος δεν ανακοινώσει κάποια πρόταση, αναμένονται αντιδράσεις.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα