Αγγλία: Εξάχρονο κορίτσι κακοποιείται σεξουαλικά από συνομήλικό της και αναγκάζεται να αλλάξει σχολείο

Σεξουαλική επίθεση δέχτηκε εξάχρονο κορίτσι στην πόλη Μπλάκμπερν στην Αγγλία από συνομήλικο συμμαθητή της στο χώρο του σχολείου. Το σχολείο αρνήθηκε να αλλάξει τάξη στο αγόρι και η αστυνομία αδυνατεί να παρέμβει, καθώς το παιδί είναι κάτω από δέκα ετών και δεν μπορούν να του αποδοθούν κατηγορίες.

Η μητέρα αναγκάστηκε να βρει άλλο σχολείο για την κόρη της, καθώς το προηγούμενο, σύμφωνα πάντα μ τους δικούς της ισχυρισμούς, έκανε την μικρή να αισθάνεται ένοχη.

Η ίδια ανέφερε πως πρέπει να αλλάξει η νομοθεσία, καθώς τα παιδιά έρχονται σε επαφή με την σεξουαλικότητά τους σε πολύ μικρή ηλικία και επεσήμανε πως τέτοιου είδους υποθέσεις πρέπει να διερευνώνται.

Στο σημείο αυτό να αναφέρουμε πως η αστυνομία επιβεβαίωσε πως έλαβε την καταγγελία αλλά δεν μπορούσε να λάβει δράση, καθώς η ευθύνη μπορούσε να αποδοθεί μόνο στο σχολείο και τους κοινωνικούς λειτουργούς.

Πηγή: Daily Mail

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα