Άνδρας πυροβoλεί τον εαυτό του κάτω από το νερό μπροστά στην κάμερα (για την επιστήμη)

Ο Christian Holm-Glad είναι ένας νεαρός Νορβηγός που λατρεύει τη φυσική. Ακόμα περισσότερο του αρέσει να κάνει πειράματα και να δοκιμάζει διάφορες επιστημονικές θεωρίες που του κάνουν εντύπωση, ακόμα και εάν αυτό σημαίνει ότι βάζει σε κίνδυνο την ίδια του τη ζωή.

Σε ένα βίντεο που βγήκε πρόσφατα στην δημοσιότητα ο Christian τοποθέτησε ένα πυροβόλο όπλο στον πάτο μιας πισίνας. Στη συνέχεια στήθηκε μπροστά του, πήρε μια βαθιά ανάσα και περίμενε τα πυρά. Όχι, ο Christian δεν ήθελε να αυτοκτονήσει. Στην πραγματικότητα
ήθελε να δείξει πως το νερό μπορεί να επιβραδύνει μια σφαίρα, κάνοντάς την να χάσει την δυνατότητά της να σκοτώσει. Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι αυτός ο Νορβηγός έχει βρει έναν εναλλακτικό τρόπο για να μεταδώσει την αγάπη του για την φυσική στους χρήστες του διαδικτύου. To βίντεο δημοσιεύτηκε στο κανάλι NRK Viten στο YouTube.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα