Ανατροπή κορυφής η Μπαρτσελόνα, 2-1 την Ατλέτικο

Η Ατλέτικο άνοιξε το σκορ στο "Καμπ Νόου" με τον Κόκε, αλλά η Μπαρτσελόνα έκανε την ανατροπή (2-1) με τέρματα των Μέσι - Σουάρες και πλέον απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής

Η Μπαρτσελόνα νίκησε με 2-1 την Ατλέτικο στο ντέρμπι κορυφής του ισπανικού πρωταθλήματος και αναρριχήθηκε στην πρώτη θέση, με 3 βαθμούς περισσότερους, έχοντας και ματς λιγότερο.

Οι "ροχιμπλάνκος" άνοιξαν το σκορ στο "Καμπ Νόου" με τον Κόκε στο 10ο λεπτό, αλλά απάντησε ο Λιονέλ Μέσι στο 30' και ο Λουίς Σουάρες ολοκλήρωσε την ανατροπή στο 38'
με το 19ο φετινό το τέρμα.

Στο 44' τα πράγματα για την ομάδα του Ντιέγκο Πάμπλο Σιμεόνε έγιναν ακόμη πιο δύσκολα, καθώς αποβλήθηκε ο Φιλίπε Λουίς για σκληρό μαρκάρισμα στον Μέσι. Στο 65' μάλιστα αποβλήθηκε και ο Ντιέγκο Γκοντίν με δεύτερη κίτρινη κάρτα, έτσι για περίπου 30 λεπτά η ομάδα της Μαδρίτης έπαιξε με 9 παίκτες.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Μπράβο, Ντάνι Άλβες (82' Σέρτζι Ρομπέρτο), Πικέ, Μαστσεράνο, Τζόρντι Άλμπα, Μπουσκέτς, Ράκιτιτς (67' Αρντά Τουράν), Ινιέστα, Μέσι, Νεϊμάρ, Λουίς Σουάρες.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Όμπλακ, Χουανφράν, ΧΜ Χιμένες, Γκοντίν, Φιλίπε Λουίς, Γκάμπι (46' Χεσούς Γκάμεθ), Σαούλ, Αουγκούστο Φερνάντες (76' Πάρτεϊ), Κόκε, Φερέιρα Καράσκο, Γκριεζμάν (67' Σάβιτς).

*κόκκινη 44' Φιλίπε Λουίς και 65' Γκοντίν

Πηγή: Sport24.gr

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα