Αλάσκα: Ποινή κάθειρξης 359 χρόνων σε σεσημασμένο παιδόφιλο που δολοφόνησε ηλικιωμένους και βίασε μωρό

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της Αλάσκα από τα αποτρόπαια εγκλήματα 26 άνδρα που καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 359 ετών.

Ο Jerry Active είχε εισβάλει τον Μάιο του 2013 στο σπίτι του 71χρονου Touch Chea στην πόλη Άνκορατζ της Αλάσκα και σκότωσε τον ίδιο και την 73χρονη γυναίκα του. Στην συνέχεια κακοποίησε σεξουαλικά την ηλικιωμένη, καθώς και την δίχρονη εγγονή του ζευγαριού.

Σύμφωνα με διεθνή μέσα ενημέρωσης, το αποτρόπαιο έγκλημά του δεν ήταν το μοναδικό. Είχε στο παρελθόν βιάσει 90χρονη γυναίκα, η οποία έφυγε από την ζωή τον Ιούνιο, και το 2009 είχε εισβάλει σε σπίτι όπου βίασε ένα ακόμα παιδί.

Στο σημείο αυτό να αναφέρουμε πως ο Active προτού προβεί στην τελευταία επίθεση είχε μόλις αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, αφού είχε εκτίσει μέρος επτάμηνης ποινής κάθειρξης. Η επίθεση έλαβε χώρα μόλις δύο ώρες μετά την απελευθέρωσή του.

UPDATED: Jerry Active, maintaining innocence, sentenced to 359 years for 2013 murders, rapes http://t.co/dngmScJpcn pic.twitter.com/71b1HDkD1Y

Alaska Dispatch News (@adndotcom) August 21, 2015

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα