Ακόμα αστοχεί έξω από το τρίποντο ο Ολυμπιακός...

ΑΠΟΤΟΜΗ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΗ: Μετά τους θριάμβους της περασμένης εβδομάδας, ο Ολυμπιακός υπέστη οδυνηρή ήττα από τη Μακάμπι με 80-73 στο ΣΕΦ . Κάκιστος στο μακρινό σουτ ο πρωταθλητής ολοκλήρωσε το ματς με 6/33 τρίποντα και έδωσε το δικαίωμα στους Ισραηλινούς να πάρουν μία πολύ σημαντική νίκη.

Ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε ένα βασικό πρόβλημα
από την αρχή του ματς, ένα πρόβλημα που δεν βρήκε ποτέ τη λύση του. Η δυνατή περιφερειακή άμυνα της Μακάμπι τον απορύθμισε επιθετικά και αυτή η...απορύθμιση κράτησε μέχρι την τελευταία φάση όταν ο Γκριν αστόχησε σε λέι απ.

Είναι, άλλωστε, σαφές ότι με 6/33 τρίποντα, ποσοστό δηλαδή μόλις 18,2% δεν νίκησε κανείς στο ανταγωνιστικό επίπεδο της Ευρωλίγκας. Ο Ολυμπιακός κατά αυτόν τον τρόπο πήρε ένα σκληρό μάθημα μόλις μερικές ημέρες μετά τους θριάμβους του με την Μπαρτσελόνα και τον Παναθηναϊκό.

Μην φανταστείτε βέβαια ότι η Μακάμπι έκανε κάτι σούπερ. Φρόντισε όμως να έχει καλύτερα ποσοστά, να εκμεταλλεύεται το άγχος του Ολυμπιακού όσο η ώρα περνούσε και να υπερασπίζεται με στοιχειώδη επιτυχία διαφορές των 16 και των 18 πόντων. Ο Ντι Σίλεϊ έκανε μεγάλη ζημιά στους "ερυθρόλευκους" με 5/8 τρίποντα και 19 πόντους, στον αντίποδα ο Λοτζέσκι, μοναδικός με σούταρε καλά, έφτασε μέχρι τους 15.

Πηγή: Contra.gr

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα