Αιχμές Μητρόπουλου για παρέμβαση κυβερνητικού εκπροσώπου. Τη Δευτέρα δίνει συνέντευξη παρουσία της Ζωής Κωνσταντοπούλου

Με συνέντευξη Τύπου, παρουσία της Ζωής Κωνσταντοπούλου, τη Δευτέρα στις 11:00, θα απαντήσει ο Αλέξης Μητρόπουλος στα περί εκκρεμούς υπόθεσης φοροδιαφυγής, η οποία, όπως λέγεται, στάθηκε αφορμή για να τον αφήσει ο Αλέξης Τσίπρας εκτός λίστας.

«Αύριο θα αποδείξω ότι έχω μια διαδρομή καθαρή και δεν υπάρχει καμία σκιά. Θα το αποδείξω με την παρουσία της κα. Κωνσταντοπούλου. Θα στείλω μήνυμα σε όσους επιμένουν πως υπάρχει εκκρεμότητα.
Δεν θα με σπιλώσει κανείς», είπε ο πρώην βουλευτής και αντιπρόεδρος της Βουλής στην εκπομπή «Καλημέρα» του Σκάι.

Ερωτηθείς για τη σχέση του με τον Αλέξη Τσίπρα, ο κ. Μητρόπουλος απάντησε πως υπάρχει επικοινωνία μεταξύ τους και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, ενώ πρόσθεσε: «στεναχώρησα την ηγεσία για το “παρών”... Παραμένω στο ΣΥΡΙΖΑ και είμαι ο πρώτος σε ψήφους βουλευτής. Περιμένω να δω ποια θα είναι η άποψη του κόμματος».

Η συνέντευξη έρχεται μία μέρα μετά το οργισμένο ξέσπασμα, το βράδυ του Σαββάτου, στο δελτίο του Mega, στη διάρκεια του οποίου δήλωσε ότι θα αυτοκτονήσει: «εγώ μέχρι αύριο θα έχω αυτοκτονήσει με την αθλιότητα που μου κάνατε σήμερα! Γιατί το κάνατε σε βάρος μου; Σε βάρος ενός τίμιου πολίτη; Αποσιωπήσατε τα σωστά έγγραφα!», είπε, όπως σας έχουμε ενημερώσει, υποστηρίζοντας ότι η υπόθεση έχει παραγραφεί.

Πάντως, η κίνηση για συνέντευξη παρουσία της Ζωής Κωνσταντοπούλου, κάνει πολλούς να μην αποκλείουν και επικείμενη πολιτική πρωτοβουλία, δεδομένου του ότι η κα. Κωνσταντοπούλου δεν έχει ακόμα ανοίξει τα χαρτιά της και παρέπεμψε σε ανακοίνωση πολιτικής πρωτοβουλίας, τις επόμενες ημέρες.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα