Αυτοί που γλίτωσαν τον θάνατο παρά τρίχα: 5 συγκλονιστικές φωτογραφίες αποδράσεων της τελευταίας στιγμής

Οι φωτογραφίες ανθρώπων τη στιγμή που συναντούν τον θάνατο είναι λίγες και σοκαριστικές. Οι φωτογραφίες ανθρώπων τη στιγμή που διαφεύγουν τον θάνατο στο «τσακ» είναι ακόμα λιγότερες, αλλά ευτυχώς έχουν πιο «θετικό» περιεχόμενο.

Πέντε από αυτές τις σπάνιες αλλά συγκλονιστικές φωτογραφίες «πρωταγωνιστούν» σε λίστα του καναλιού Dark 5 του YouTube: Από την ξέφρενη κούρσα ενός ημιφορτηγού με φόντο την οργή του ηφαιστείου Πινατούμπο το 1991 μέχρι τη φωτογραφία του Αυστραλού Τιμ
Χολμς με την οικογένειά του να καταφεύγει στη θάλασσα για να σωθεί από τις φλόγες το 2013, και από την τελική φάση της εκκένωσης της Σαϊγκόν με ελικόπτερα το 1975 μέχρι τη φωτογραφική απεικόνιση της διαφυγής ανθρώπων από το τσουνάμι στην Ταϊλάνδη το 2004 και το φρενήρες σκαρφάλωμα προσφύγων από τη Βόρεια Κορέα σε γέφυρα του ποταμού Ταϊντόνγκ το 1950, πρόκειται για φωτογραφίες οι οποίες χαράσσονται ανεξίτηλα στη μνήμη.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα