Αυτές είναι οι 6 σημαντικότερες τάσεις διακόσμησης για το φετινό φθινόπωρο

Το φθινόπωρο είναι μία καλή εποχή για να ανανεώσετε και να μεταμορφώσετε το σπίτι σας. Σε περίπτωση που χρειάζεστε λίγη ακόμα έμπνευση, το Pure Wow ετοίμασε μία λίστα με τις μεγαλύτερες τάσης διακόσμησης για το φετινό φθινόπωρο.

Blue- Black τοίχοι

One of our client's requests at the very beginning of this project was a darkly painted study. With big

windows on two sides of the room, this light filled room was the perfect candidate for @farrowandball black blue walls (and antidote to today's solar eclipse!). #washingtonsquareparkproject

A post shared by McGrath II (@mcgrath2) on Aug 21, 2017 at 10:57am PDT



Το μαύρο μπορεί να φαίνεται λίγο μουντό, αλλά το blue-black δίνει μία αίσθηση πολυτέλειας.

Ντεκόρ από Σκανδιναβία

Here is some Monday morning inspiration ... To creativity and productivity for the week ahead. @alyssarosenheck Design: @_raquelgarciadesign_ As seen in @elledecor

A post shared by Raquel Garcia Design (@_raquelgarciadesign_) on Jul 31, 2017 at 5:36am PDT



Έναν χρόνο αφού έγινε γνωστό σε όλους μας το hygge, οι Σκανδιναβοί βάζουν τη δική τους πινελιά και στην διακόσμηση με λινά υφάσματα όλο τον χρόνο και παραδοσιακές καρέκλες.

Μπεζ

The living room of our West Village project ❤️...Happy Sunday guys!

A post shared by Alyssa Kapito Interiors (@alyssakapitointeriors) on Aug 20, 2017 at 6:29am PDT



Φέτος το φθινόπωρο η παλέτα του καθιστικού σας θα είναι μπεζ, πράγμα που σας δίνει πολλές δυνατότητες για να βάλετε ιδιαίτερες πινελιές.

Δεν υπάρχουν κανόνες στα prints

Who said you can't mix patterns? // Design by @chloeredmondwarner // @delriophotography // Styling by @fieldtheory // cc: @lesliewangsu // #lonnyliving

A post shared by Lonny Magazine (@lonnymag) on Aug 1, 2017 at 11:47am PDT



Σας αρέσουν πολύ τα μοτίβα και τα σχέδια; Αυτό το φθινόπωρο είναι η στιγμή για να το ζήσετε, αφού φέτος δεν υπάρχουν κανόνες σχετικά με το πόσα και ποια μοτίβα και prints μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Αφήστε την φαντασία σας ελεύθερη.

Μονόχρωμα διακοσμητικά

Finally got around to shooting our guest room and I'm loving the reflection in our oversized anthropologie mirror (Full post upcoming )#kandkathome #kandkcolonial

A post shared by erin kestenbaum (@erinkestenbaum) on Jul 5, 2017 at 3:56pm PDT



Συνήθως τα τελειώματα και τα διακοσμητικά στοιχεία στα δωμάτια βάφονται σε ένα χρώματα που ξεχωρίζουν, αλλά φέτος οι διακοσμητές προτείνουν να είναι στο ίδιο χρώμα με τον υπόλοιπο τοίχο.

Μεγάλες μπανιέρες

Simple at its best #chelsearobinsoninteriors photographer @alyssarosenheck

A post shared by Chelsea Robinson (@chelsearobinsoninteriors) on Jul 19, 2017 at 6:15am PDT



Αν και αμφιβάλλουμε ότι θα ξηλώσετε το μπάνιο σας για τη φετινή σεζόν, ξεχάστε τις μπανιέρες που γνωρίζατε. Μεταμορφώνονται και μοιάζουν λίγο με δεξαμενές.
Keywords
Τυχαία Θέματα