Αυστραλία: Τουρίστες βουτάνε στο νερό και πληρώνουν για να συνυπάρξουν με έναν κροκόδειλο

Αν είστε από αυτούς τους ταξιδιώτες που στις εκδρομές τους θέλουν να ζουν μοναδικές εμπειρίες, τότε μπορείτε να μεταβείτε στην Αυστραλία και να κολυμπήσετε -ή περίπου να κολυμπήσετε- με έναν κροκόδειλο του αλμυρού νερού.

Το τουριστικό αξιοθέατο που εδρεύει στο Ντάργουιν της Αυστραλίας ονομάζεται «το κλουβί του θανάτου». Οι τουρίστες πληρώνουν 103 λίρες για να βυθιστούν στο νερό και να συνυπάρξουν με το θαλάσσιο θηρίο για 30 λεπτά.

'Cage of Death' dunks you into dangerous crocodile tank

At Crocosaurus Cove Wildlife

Park in Darwin, Australia https://t.co/Yd1eFYmG3J pic.twitter.com/CluSuWD2yY

— Royce Dalesandro (@79Zakhariy) 4 Σεπτεμβρίου 2017

Ο κροκόδειλος καταναλώνει κοτόπουλο, βοδινό και ψάρι ενώ οι επισκέπτες τον παρακολουθούν. Μετά από μισή ώρα στο νερό, οι τουρίστες ανεβαίνουν στην επιφάνεια με ειδικό μηχάνημα για να μην κινδυνέψουν. Το κυκλικό κλουβί χωρά έως και δύο άτομα σε κάθε περιήγηση.

Happy monday everyone, why not celebrate a new week by getting out of your comfort zone, book you #cageofdeath exp… https://t.co/p9r9q7neor pic.twitter.com/9QakZWRy0Q

— Crocosaurus Cove (@CrocCoveDarwin) 4 Σεπτεμβρίου 2017

Η Γερμανίδα τουρίστρια Nellie Winter είπε για την εμπειρία που έζησε: «Ήταν συναρπαστικό, κάτι που στην αρχή δεν περίμενα αφού νόμιζα πως θα νιώθω μόνο φόβο. Είσαι τόσο κοντά του που τον βλέπεις να κολυμπά δίπλα σου, θα μπορούσε ακόμα και να σου επιτεθεί, αλλά δεν το κάνει».

We are open everyday except for Christmas Day, but did you know we are also one of the unique conference and event… https://t.co/LTEa1LUhyh pic.twitter.com/jnEXymYFaa

— Crocosaurus Cove (@CrocCoveDarwin) 22 Αυγούστου 2017

Hey, what do you think you are doing - i'm trying to nap here!
Great shot of Wendell having a snooze taken by Amb… https://t.co/zgAsEJRkUE pic.twitter.com/9hhA8DKm9z

— Crocosaurus Cove (@CrocCoveDarwin) 30 Αυγούστου 2017

Το «κλουβί του θανάτου» διαχειρίζεται από το Crocosaurus Cove, το οποίο διαθέτει επτά κροκόδειλους. Το τουριστικό θέρετρο άνοιξε τις πόρτες του στο κοινό το 2011.
Keywords
Τυχαία Θέματα