Tourism Awards 2016: Λίγες μέρες απομένουν μέχρι τη μεγάλη βραδιά του ελληνικού τουρισμού

Το ενδιαφέρον της ελληνικής αγοράς τουρισμού κορυφώνεται όσο πλησιάζει η βραδιά της απονομής των νικητών των Tourism Awards 2016. Η λαμπρή τελετή, με παρουσιαστές τη Μαίρη Συνατσάκη και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 6 Απριλίου στην αίθουσα Banquet του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών.

Στο πλαίσιο της τελετής, θα απονεμηθούν τιμητικά βραβεία στον Χριστόφορο Παπακαλιάτη,
για την προβολή της Ελλάδας μέσω της ταινίας «Ένας άλλος κόσμος», στον Στέφανο Μίλλερ για την συνεισφορά του στον Αρχαιολογικό Τουρισμό, στον Γιώργο Πίττα, για τη συνεισφορά του στην Ελληνική Γαστρονομία και τον Τουρισμό, στη Σοφία Καλαντίδου και τον Nίκο Σαράντο για την προσφορά τους στην Ελληνική Γαστρονομία, και στους εθελοντές του προγράμματος This is My Athens του Δήμου Αθηναίων.

ια όσους ενδιαφερόμενους δεν μπορέσουν να εξασφαλίσουν μία θέση στην Αίθουσα Banquet του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, η τελετή θα μεταδίδεται μέσω live streaming στο www.tourismawards.gr.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα