Taratsa International Film Festival: Pre-Opening Event &Bloody Tuesday Party

Μακριά από το απειλητικό βλέμμα του καιρού που παρατηρούσε αναποφάσιστος πάνω από τον ουρανό της Θεσσαλονίκης, το Pre-Opening event του 3ου Taratsa International Film Festival κατάφερε και κέρδισε τις ματιές και τις εντυπώσεις των 250 και πλέον σινεφίλ και καλεσμένων που κατέκλυσαν την κεντρική αίθουσα του Ε.Β.Ε.Θ. Ανάμεσά τους, η Γενική Διευθύντρια του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης
κα Élise Jalladeau, καθώς και τα μέλη της κριτικής επιτροπής κ.κ. Ιωσηφέλης, Λάλος, Σπύρογλου και Κολαξίζης.

Μετά από τον σύντομο χαιρετισμό της Καλλιτεχνικής Διευθύντριας του Taratsa IFF Δέσποινας Καβύρη και της Αντιδημάρχου Πολιτισμού, Αθλητισμού και Παιδείας κας Έλλης Χρυσίδου, τη σκυτάλη παρέλαβε ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης. Μέσα από μια παρουσίαση που ο ρυθμός και το θέμα της συνεπήρε όλη την αίθουσα, ο Ορέστης Ανδρεαδάκης ταξίδεψε το ακροατήριο από τα ομηρικά έπη έως το κινηματογραφικό σύμπαν του Dario Argento, με όχημα την ελληνική λαογραφία και το παγκόσμιο σινεμά. Με νωπές ακόμα τις εντυπώσεις από την παρουσίαση, η εκδήλωση συνεχίστηκε με την προβολή της ταινίας The Babadook ως ιδανικό κλείσιμο για το πρώτο μέρος της βραδιάς.

Η συνέχεια είχε ως σκηνικό το The Cocktail Bar και το Bloody Tuesday Party. Οι μουσικές επιλογές του Λάζαρου Αλληλόμη του Beater.gr και της Kafka -διευθύντριας προγράμματος του En Lefko 87.7- ήταν το ιδανικό soundtrack για ένα πάρτι που είχε απ' όλα: To signature Bloody Cocktail του, το photo booth από το οποίο πέρασαν σχεδόν όλοι και όλες, και φυσικά καλή διάθεση που “χτύπησε” κόκκινο!

Σινεμά. Μουσική. Χαμόγελα. Ενθουσιασμός. Ένα ιδανικό και πρωτότυπο ξεκίνημα, ανάλογο με την συνέχεια επί των οθονών των 7 ταρατσών, οι προβολές στις οποίες αρχίζουν σήμερα!

Look up.
Stay up.
Καλή προβολή!

*Για τεχνικούς λόγους, η Καντίνα Τροπικάνα -η οποία θα φιλοξενούσε κομμάτι των Παράλληλων Προβολών ως ταράτσα Τ7- δεν συμπεριλαμβάνεται πλέον στους χώρους του 3ου Taratsa IFF.

Παρ’ όλα αυτά, και για να μην στερήσουμε έστω και αυτό το κομμάτι του προγράμματος από τους φίλους του Φεστιβάλ, σε συνεργασία και μετά από συνεννόηση με τη Δ.Ε.Θ. (την οποία και ευχαριστούμε για την άμεση ανταπόκριση) ορίσαμε ως νέο χώρο για την Τ7, την ταράτσα του περιπτέρου 6 της Δ.Ε.Θ.
Ενημερωτικά, αναφέρουμε πως βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο, η χωρητικότητά της είναι 150 άτομα, και όσοι αποφασίσουν να την επιλέξουν μπορούν να κάνουν χρήση και του ελεύθερου parking της Έκθεσης δίπλα στην Πύλη Εμπορικών Επισκεπτών (επί της Εγνατίας). Η πρόσβαση μπορεί να γίνει είτε από την προαναφερθείσα είσοδο, είτε από τον χώρο του Αλεξάνδρειου Μέλαθρου.

Τέλος, σε ό,τι αφορά το πάρτι της τελετής λήξης, μεταφέρεται και αυτό. Ο νέος χώρος είναι Στη Στοά Soulbar (περιοχή Βαλαωρίτου) την ίδια ημέρα και ώρα (28 Αυγούστου, από τις 23:00)!

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα