Syriza of Thrones: Όταν ο Σερ Λαφαζάνης «μαχαίρωσε» τον «προδότη» Αλέξη Τσίπρα

Τελικά η ζωή εμπνέεται από την τέχνη ή η τέχνη από τη ζωή; Ειδικά όταν μιλάμε για το πολιτικό θρίλερ που παίζεται αυτές τις μέρες στην Ελλάδα, η διαχωριστική γραμμή είναι σίγουρα θολή.

Σε αυτό το ξεκαρδιστικό βίντεο με τίτλο «Ο Σύριζα στο Game of Thrones», ο Αλέξης Τσίπρας βρίσκεται στη θέση του Τζον Σνόου – με μπούκλα που πραγματικά «τρελαίνει»-
ενώ ο Παναγιώτης Λαφαζάνης στη θέση του Σερ Άλισερ Θορν. Τη συνέχεια την γνωρίζετε όλοι... Ο Σνόου-Τσίπρας αναμένεται να μαχαιρωθεί θανάσιμα από τον Λαφαζάνη-Θορν για την προδοσία που διέπραξε, την υπογραφή δηλαδή ενός ακόμη μνημονίου.

Στο βίντεο πρωταγωνιστούν όμως και άλλοι πολιτικοί... Η Μακρή, ο Λαπαβίτσας και φυσικά η Κωνσταντοπούλου που δεν θα μπορούσε να μη ρίξει και τη δική της «μαχαιριά». Τη χαριστική βολή δίνει φυσικά ποιος άλλος; Ο Γιάνης Βαρουφάκης!

Η απορία φυσικά είναι μία και είναι ίδια με αυτή που γεννήθηκε στο μυαλό όλων των φανατικών της σειράς. Είναι αυτό το -πολιτικό- τέλος του Αλέξη Τσίπρα ή θα επιστρέψει αναγεννημένος και έτοιμος να νικήσει μια και καλή τους White Walkers - δανειστές;

Η απάντηση στην επόμενη, εκλογική σεζόν...

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα