O John Hurt διαγνώστηκε με καρκίνο στο πάγκρεας

Ο «Άνθρωπος Ελέφαντας» διαγνώστηκε με καρκίνο στο πάγκρεας.

«Είμαι πάντα ανοιχτός στο πως βλέπω και ζω τη ζωή και σε αυτό το πνέυμα θα ήθελα να κάνω μια δήλωση. Διαγνώστηκα πρόσφατα με καρκίνο του παγκρέατος σε πρώιμο στάδιο. Έχω υποβληθεί σε θεραπεία και είμαι αισιόδοξος για ένα θετικό αποτέλεσμα, όπως και ή ιατρική ομάδα», δήλωσε στην Press Association o 75χρονος ηθοποιός.

Ο Hurt ανέφερε ότι θα συνεχίσει τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και ότι ηχογραφεί ήδη το επόμενο
project «Jeffrey Bernard Is Unwell» για το BBC Radio 4. Όσο για την ειρωνεία του τίτλου, είπε, ότι ταιριάζει και στην περίπτωσή του.

Ο υποψήφιος για Όσκαρ Βρετανός ηθοποιός, ο οποίος χρίστηκε ιππότης για την Ημέρα της Πρωτοχρονιάς, είχε μια μεγάλη και ποικίλη καριέρα, αλλά είναι ίσως πιο γνωστός για το ρόλο του Joseph Merrick στην ταινία «John», το «The Elephant Man», καθώς και ρόλους στο «Alien», «Midnight Express» και τις δύο τελευταίες ταινίες «Χάρι Πότερ».

Τον ηθοποιό θα ξαναδούμε στη νέα ταινία «Ταρζάν» του σκηνοθέτη Ντέιβιντ Γέιτς , η οποία αναμένεται να προβληθεί στους κινηματογράφους τον Ιούλιο του 2016.

(Πηγή: HuffPost.com)

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα