«Matilda: Το αγαπημένο μιούζικαλ έρχεται στο Παλλάς

Το πολυβραβευμένο μιούζικαλ «Matilda», βασισμένο στο ομότιτλο βιβλίο του σπουδαίου Βρετανού συγγραφέα Ρόαλντ Νταλ, σε κείμενο του Ντένις Κέλι και στίχους-μουσική του Τιμ Μίντσιν, έχει κάνει ρεκόρ εισιτηρίων και βραβείων από το 2011 έως σήμερα, κερδίζοντας κοινό και κριτικούς, στο West End του Λονδίνου, το Broadway και σε ολόκληρο τον κόσμο.

Το Δεκέμβριο του 2022, το μιούζικαλ «Matilda» έγινε ταινία, αποσπώντας εγκωμιαστικές κριτικές

και βραβεία και σημειώνοντας μεγάλη εισπρακτική επιτυχία.

Μετά την επιτυχία της ελληνικής παράστασης, όπως παρουσιάστηκε στο θέατρο Ακροπόλ το 2018, μια ολοκαίνουργια μεγάλη παραγωγή του μιούζικαλ έρχεται τον Οκτώβριο στο θέατρο Παλλάς και η Θέμις Μαρσέλλου με τους συνεργάτες της πραγματοποιούν ακρόαση για κορίτσια και αγόρια 6-13 ετών, με ικανότητες στο τραγούδι, το χορό και την υποκριτική.

Τα παιδιά θα πρέπει:

1. Να έχουν προετοιμάσει ένα τραγούδι της επιλογής τους (κατά προτίμηση από μιούζικαλ ή ταινίες της Disney) και να έχουν μαζί τους στικάκι karaoke με τη συνοδεία του τραγουδιού.

2. Να φορούν άνετα ρούχα και αθλητικά παπούτσια για να εξεταστούν στο χορό

3. Να έχουν μαζί τους μια πρόσφατη φωτογραφία (πορτρέτο) και ένα σύντομο βιογραφικό.

Για δηλώσεις συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο 6975710071, από 13/5/2024 έως 19/5/2024 και ώρες από 11:00 έως 17:00.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Τα διασημότερα soundtrack όλων των εποχών σε μια συναυλία: Hans Zimmer VS John Williams

Μουσείο Ακρόπολης: Με ελεύθερη είσοδο στις 18 Μαΐου και «Ένα μυστήριο… ζητά τη λύση του»

Keywords
Τυχαία Θέματα
Matilda, Παλλάς,Matilda, pallas