H καλύτερη δουλειά στον κόσμο: Φοιτήτρια πληρωνόταν για να διασκεδάζει σε πάρτι με πλουσιόπαιδα

Μια τυχερή φοιτήτρια ίσως έκανε τη καλύτερη καλοκαιρινή δουλειά που έχετε ακούσει ποτέ. Όχι δεν δούλεψε ως σερβιτόρα, ούτε πρόσεχε παιδάκια όπως συνηθίζουν τα κορίτσια της ηλικίας της.

Η φοιτήτρια από το Ηνωμένο Βασίλειο το καλοκαίρι που πέρασε ομολογεί ότι έκανε την καλύτερη δουλειά στη ζωή της όταν μια εταιρία ρούχων την έστειλε στις ΗΠΑ μόνο και μόνο για πηγαίνε σε πάρτι και σε γιοτ,
φορώντας τα ρούχα της εν λόγω εταιρίας.

A photo posted by Ella Crockett (@ellacrockett) on Sep 29, 2016 at 1:03pm PDT



Συγκεκριμένα η Έλα Κρόκετ στο τρίτος έτος της σχολής της επιλέχθηκε ως το καταλληλότερο πρόσωπο για να διαφημίζει την συγκεκριμένη μάρκα ενδυμάτων.

Η υπεύθυνοι της εταιρίας την έστειλαν σε ένα νησί στην ανατολική ακτή των ΗΠΑ και της πρότειναν να προωθήσει τη μάρκα σε παιδιά μεγιστάνων.

Η 21χρονη, μιλώντας για την εμπειρία της είπε χαρακτηριστικά: «Είναι 100% το καλύτερο καλοκαίρι που είχα ποτέ. Είχαμε ένα DJ όλη την ημέρα πάνω στο γιοτ και ακολουθούσε ένα βραδινό πάρτι με φαγητό μετά το ηλιοβασίλεμα».
Το διάστημα μάλιστα που δούλευε αποκάλυψε ότι γνώρισε και άλλα άτομα που ασχολούνται με παρόμοιο αντικείμενο, και κέρδιζαν χρήματα προωθώντας προϊόντα και μάρκες από άλλες εταιρίες και πίνοντας συγχρόνως σαμπάνια με τα «πλουσιόπαιδα».

A photo posted by Ella Crockett (@ellacrockett) on Jun 28, 2016 at 9:28am PDT



A photo posted by Ella Crockett (@ellacrockett) on Sep 16, 2016 at 1:37pm PDT



A photo posted by Ella Crockett (@ellacrockett) on Sep 26, 2016 at 1:37pm PDT



Πάντως η νεαρή φοιτήτρια αναφέρθηκε επίσης και στις δυσκολίες της δουλειάς, τονίζοντας ότι δεν ήταν σε θέση να επιστρέψει στο σπίτι και να χαλαρώσει όποτε ήθελε.

«Ήταν μια εργασία που απαιτούσε να είσαι εκεί όλο το 24ωρο, επτά ημέρες την εβδομάδα, αλλά μου άρεσε γιατί ήταν η πρώτη φορά που δεν αισθανόμουν σαν να είμαι σε πραγματική δουλειά» αναφέρει.

A photo posted by Ella Crockett (@ellacrockett) on Aug 30, 2016 at 10:55am PDT



A photo posted by Ella Crockett (@ellacrockett) on Aug 21, 2016 at 10:28am PDT



Εκπρόσωπος της εταιρίας που επέλεξε την Έλα Κρόκετ γι’ αυτή τη δουλειά δήλωσε ότι δεν είναι εύκολο να εξασφαλίσει κανείς μια τέτοια θέση.

«Πρέπει να είναι το είδος του ατόμου που μπορεί να μιλήσει στον οποιονδήποτε. Πρόκειται για την οικοδόμηση σχέσεων και την ικανότητα δικτύωσης» τόνισε.

Πηγή: Daily Mirror

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα