H φωτογραφία από την τρομοκρατική επίθεση στην Τουρκία που συγκίνησε το διαδίκτυο

Μετά την τρομοκρατική επίθεση που έλαβε χώρα στις 20 Ιουλίου στην πόλη Suruç της Τουρκίας, μια φωτογραφία που δείχνει δύο τραυματισμένες γυναίκες να κείτονται στο πάτωμα κρατώντας σφιχτά η μία το χέρι της άλλης συγκίνησε τους χρήστες του διαδικτύου.

Σύμφωνα με την Hurriyet Daily, η μία εκ των δύο γυναικών ονομάζεται Çağla Seven και κατάφερε να επιβιώσει παρά τα πολλαπλά χτυπήματα που υπέστη. Η 27χρονη γιατρός είχε μεταφερθεί σε πολύ άσχημη κατάσταση σε ιδιωτικό νοσοκομείο στην επαρχία Şanlıurfa μετά την επίθεση που αφαίρεσε
την ζωή τουλάχιστον 32 ανθρώπων. Την επόμενη μέρα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Ιατρικής Σχολής της Κωνσταντινούπολη από την οποία είχε αποφοιτήσει.

Όπως μεταδίδει η Hurriyet Daily, η Çağla, η οποία ήθελε πάντοτε να βοηθά εκείνους που είχαν ανάγκη, έχει γλιτώσει τον κίνδυνο, όμως έχει υποστεί σοβαρούς τραυματισμούς.

Woman photographed holding hands after #Suruç blast survives, @mesudersan reports http://t.co/nhuwRELxj7 pic.twitter.com/faW7toSX4u

Hurriyet Daily News (@HDNER) July 22, 2015

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα