H Tesla παρουσίασε τη νέα ηλιακή οροφή οικημάτων

Ο επικεφαλής της Tesla Motors, Έλον Μασκ, παρουσίασε το βράδυ της Παρασκευής στη Universal Studios στο Λος Άντζελες την καινούρια ηλιακή οροφή οικημάτων της αμερικανικής εταιρίας.

O Έλον Μασκ διαφήμισε την ηλιακή οροφή στην επιτροπή των μετόχων του και η συγκεκριμένη προώθηση αποτελούσε μέρος του ευρύτερου σχεδίου συγχώνευσης της Tesla με SolarCity, που είναι προγραμματισμένη για τις 17 Νοεμβρίου. «Είναι θεμελιώδες κομμάτι
της επίτευξης μιας στρατηγικής για την προώθηση ενός εντελώς διαφορετικού προϊόντος», είπε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής της Tesla Motors.

Οι ηλιακές οροφές που έδειξε κατά την παρουσίαση του ο Μασκ έχουν εγκατασταθεί σε κτίρια της Universal Studios, τα οποία αναπαριστούν ένα προαστιακό περιβάλλον.

Κατά την παρουσίαση προβλήθηκαν επίσης διαφορετικά σχέδια οροφών, εμπνευσμένα τόσο από τα παραδοσιακά όσο και τα σύγχρονα πλακάκια της Τοσκάνης, κατασκευασμένα όλα από γυαλί ηλιακών συλλεκτών.

«Ελπίζω αυτό να είναι το μέλλον που θέλετε να έχετε», είπε ο Μασκ και απέσπασε χιλιάδες χειροκροτήματα.

Πηγή: Business Insider

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα