Grammy 2024: Τρία βραβεία αλλά και χειροπέδες στον ράπερ Killer Mike

(Photo by Richard Shotwell/Invision/AP)

Ο ράπερ και ακτιβιστής Killer Mike κέρδισε τρία βραβεία στα Grammy 2024 -τα πρώτα μετά από μία εικοσαετία- μεταξύ αυτών και το Καλύτερο Ραπ Άλμπουμ, ωστόσο στιγμές μετά την απονομή, συνελήφθη από την αστυνομία του Λος Άντζελες και οδηγήθηκε με χειροπέδες εκτός της Crypto Arena,

όπου πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής.

Breaking: Rapper Killer Mike has been taken away in handcuffs in https://t.co/aF2yiyTHol arena after winning 3 #Grammys during telecast (Best Rap Song and Best Rap Performance for “Scientists & Engineers,” Best Rap Album for Michael) “Free Mike” someone shouts as he walks past. pic.twitter.com/4epfmzqMt8

— Chris Gardner (@chrissgardner) February 5, 2024

Εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε στο Associated Press  ότι η σύλληψη αφορά διαμάχη που εκτυλίχθηκε στην Crypto Arena και ότι ο ράπερ κατηγορείται για πλημμέλημα.

Ο Killer Mike, το πραγματικό όνομα του οποίου είναι Μάικλ Ρέντερ, αφέθηκε αργότερα ελεύθερος και αναμένεται να εμφανιστεί σε δικαστήριο του Λος Άντζελες στα τέλη του μήνα.

Παραλαμβάνοντας τα βραβεία του, ο 48χρονος ράπερ δήλωσε: «Αυτά είναι για όλους τους ανθρώπους που πιστεύουν ότι είσαι πολύ μεγάλος για να ραπάρεις... κρατάμε ζωντανό το hip-hop».

Με πληροφορίες από BBC

Keywords
Τυχαία Θέματα